Haemme asiakaspalveluvastaavaa

Taide- ja museokeskus Sinkka on kaupungin ylläpitämä, energinen ja ennakkoluuloton näyttelypaikka. Keravan taidemuseon tuottamat nykytaiteen näyttelyt saavat Sinkassa rinnalleen Keravan museon kokoamat, paikalliseen taideteolliseen menneisyyteen ja huvitoimintaan painottuvat tarinat. Yhteisöllisyys, osallistaminen ja innostunut tekemisen meininki ovat toimintamme kantavia voimia.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen asiakaspalveluvastaavaa.

Toimenkuvaan kuuluu Taide- ja museokeskus Sinkan asiakaspalvelusta, käytännön tiedotuksesta sekä museokaupan ja kahvilan hankinnoista ja myynnistä vastaaminen, laskutusten ja tilimyynnin hoitaminen sekä vaihtuvan henkilöstön perehdytys ja työvuorojen laadinta. Lisäksi osallistut näyttelyiden ja tapahtumien järjestämiseen. Työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä.

Edellytämme sinulta viestinnän, matkailun, kaupallisen tai muun soveltuvan alan tutkintoa ja kokemusta asiakaspalvelutyöstä, taloushallinto-osaamista ja organisointikykyä sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Olet reipas, luotettava ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava persoona, joka pystyy tarvittaessa juontamaan luentotilaisuuksia ja esittelemään museotoimintaa tila-asiakkaille. Arvostamme markkinointi- ja viestintäosaamista, kassatyökokemusta, näkemystä museokaupan ja kahvilan kehittämisestä sekä positiivista, itsenäistä ja joustavaa työotetta.

Palkkaus KVTES. Haku Kuntarekry-järjestelmän kautta 1.2. klo 16 mennessä, hakuavain 209712.

Lisätietoja antaa museonjohtaja Arja Elovirta 040-318 3434, pe 25.1. klo 9-12, ma 28.1. klo 12-16.