sinkka

Haemme asiakaspalveluvastaavaa / museovirkailijaa

Keravan kaupungin Museopalveluiden Taide- ja museokeskus Sinkka on valtakunnallisesti merkittävä nykytaiteen ja keravalaisen kulttuurihistorian näyteikkuna. Näyttelytilaa on 770 neliötä kolmessa kerroksessa. Vaihtuvien näyttelyiden ja muiden museopalveluiden tuottajina toimivat Keravan museo ja Keravan taidemuseo.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen
ASIAKASPALVELUVASTAAVAA/ MUSEOVIRKAILIJAA

Toimenkuvaan kuuluu museon asiakaspalvelu, opas- ja tilavaraukset, kassatyöskentely ja taloustehtävät sekä museokaupan tuotevalikoiman hankintojen suunnittelu, myynti ja kahvilan hoitaminen. Asiakaspalveluvastaavana olet kiinnostunut Sinkan laajoista taide- ja kulttuurisisällöistä sekä museokaupan tuotteista. Lisäksi osallistut näyttelyiden ja tapahtumien järjestämiseen ja tiedottamiseen sekä tilapäisen aulahenkilöstön perehdyttämiseen.

Edellytämme asiakaspalvelutaitoja, kiinnostusta toimia taide- ja kulttuuriympäristössä sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Arvostamme markkinointi- ja viestintäosaamista, kassatyökokemusta sekä näkemystä museokaupan ja kahvilan kehittämisestä. Toivomme valittavalta työntekijältä itsenäistä työotetta, visuaalista silmää ja joustavuutta.

Asiakaspalveluvastaavan työ on kokopäivätyötä, johon sisältyy viikonloppuvuoroja ja iltatyötä. Viikkotyöaika on 36,75h.

Toimen peruspalkka on 2217,60 (KVTES) ja koeaika 4 kuukautta. Suoritamme työhöntulotarkastuksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa museonjohtaja Arja Elovirta puh. 040-318 3434 | arja.elovirta(at)kerava.fi; ma 13.3. klo 13-15 ja ti 14.3. klo 10-12. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo/ CV. Hakemukset Kuntarekry.fi -sivuston kautta. Työavain on 126839. Hakuaika päättyy su 19.3. klo 24.