Haemme yleisötyöntekijää

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1 800 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Lähes 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.

Taide- ja museokeskus Sinkka on kaupungin ylläpitämä, energinen ja ennakkoluuloton näyttelypaikka, jossa nykytaide saa rinnalleen paikalliseen historiaan ja taideteolliseen menneisyyteen painottuvat tarinat. Heikkilän kotiseutumuseossa kävijät pääsevät lisäksi kurkistamaan vanhan maalaistalon miljööseen ja arkeen.

Haemme osaavaan joukkoomme
YLEISÖTYÖNTEKIJÄÄ
vakituiseen työsuhteeseen

Tätä tulet meille tekemään
Olet mukana tuottamassa ja kehittämässä Sinkan ja Heikkilän kotiseutumuseon yleisötyötä yhdessä museolehtorin ja asiakaspalveluvastaavan kanssa. Painopiste on päiväkoti- ja koululaisryhmien opastusten ja työpajojen suunnittelussa ja toteutuksessa sekä vanhuksille ja muille erityisryhmille suunnattujen hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Osallistut Sinkan avoinnapitoon ja asiakaspalveluun sekä museokaupan ja kahvilan hoitamiseen. Lisäksi olet mukana tapahtumien järjestelyissä ja käytännön viestintätyössä.

Tarjoamme sinulle
Teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Yhteisöllisyys ja innostunut tekemisen meininki ovat toimintamme kantavia voimia. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, jonka puitteissa annat kasvot Sinkan ja Heikkilän toiminnalle.

Näin onnistut tehtävässä
Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, kokemusta museoalan yleisötyöstä sekä hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot. Omaksut nopeasti erilaisia asiasisältöjä ja pystyt välittämään tietoa ja kokemuksia eri kohderyhmille niin suomeksi kuin englanniksikin. Olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja itsenäinen ammattilainen, joka uskaltaa tarttua rohkeasti pienen museon monipuolisiin yleisötyön tehtäviin.

Viikkotyöaika on 36,25h, johon sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä.
Palkkaus on KVTESin mukainen.

Haku Kuntarekry-järjestelmän kautta 6.11. klo 16 mennessä, hakuavain 296584.

Lisätietoja antavat:
Museolehtori Kirsi Nuppola, kirsi.nuppola@kerava.fi, 040-318 3436
ma 19.10 klo 12-15, ma 2.11. klo 12-15
Museonjohtaja Arja Elovirta, arja.elovirta@kerava.fi, 040-318 3434
ke 21.10. klo 9-12, to 29.10 klo 12-16.

 

Kuva: Pekka Elomaa, Sinkan julkisivumaalaus MadC, näyttelybanderollin teos Kerttu Horila.