22316192i

Kerava-viltti Sinkan museokaupassa 15.11. alkaen

Kerava-Seura ry:n ja Keravan museon uusi kotiseututuote

Kerava-Seura ja Keravan museo ovat tuottaneet yhdessä sekä keravalaisten mieltä että palelevia varpaita lämmittävän lahjatuotteen, Kerava-viltin. Viltti on ensimmäinen Kotiseutuyhdistys Kerava-Seuran ja Keravan kaupungin yhteistyönä syntynyt kotiseututuote. Vilttiin on kerätty Keravan historiaan liittyviä kuva-aiheita, paikkakunnalla vaikuttaneita merkkihenkilöitä, teollisen historian kuva-aineistoa, mutta myös tyylikästä designia ja tivolimaailman hauskuutta.

Viltin idea on tuoda keravalaisille tärkeitä muistoja esiin pehmeän tekstiilin avulla. Viltin kuva-aiheisiin voi uppoutua ja niitä muistella vaikkapa isommallakin joukolla perheen piirissä tai muussa ryhmässä. Kesällä viltti kulkee kevyesti mukana piknik-korissa. Vilttipakkauksesta löytyvät kuviin liittyvät perustiedot vuosilukuineen, myös englanniksi.

Kerava-viltti ilmentää paikallisidentiteettiä, mutta yhtä hyvin se toimii paikallisoppaana ulkopaikkakuntalaisille. Tätä ainutlaatuista ja käyttökelpoista tuotetta tulee myyntiin rajoitettu erä, ensimmäinen painos on 130 kpl. Vilttiä myyvät Kerava-Seura ry ja Taide- ja museokeskus Sinkka. Viltin koko on 150cm x 180cm ja materiaali on pehmeää fleeceä. Viltin hinta on 50€ ja lahjapakkauksessa 55€.

Ensimmäinen mahdollisuus hankkia viltti on lauantaina 8.11. klo 11 – 13 Kerava-Seuran myyntitapahtumassa Keravan kirjaston aulassa. Taide- ja museokeskus Sinkasta vilttejä voi ostaa 15.11. lähtien museokaupan aukioloaikojen mukaan.

Lisätietoa:

Samuli Isola, Kerava-Seura ry., puh. 044 555 8336

Leena Karttunen, Keravan museo, puh. 040 318 2003

  • Näyttelyt nyt

  • Tulevat näyttelyt