Maasalo_Antti_Kirjokansi_1995_kuva_Keravan_taidemuseo_Helena_Kinnunen_2015.05.07

Kirsikkapuukierros

Keravalla juhlittiin kevättä ja kirsikankukkien sesonkiaikaa koko perheen ulkoilutapahtumalla su 7. 5.  Tapahtumaan kuului mm. piknik Paasikivenaukiolla sekä uuden katutaideteoksen valmistuminen Kalevankadun alikulkutunneliin. Mikäli et päässyt tapahtumaan, voit kiertää kierroksen myös omassa tahdissasi jälkeenpäin!

Kirsikkapuukierroksella pääset reippailun lisäksi näkemään oman lähiympäristösi uusin silmin. Missä kaikkialla kirsikkapuita kukkii? Entä käveletkö päivittäin ohi taiteen, jota et ole huomannutkaan?

Keravan keskusta-aluetta kiertävän kirsikkapuukierroksen reitin varrella ovat keskustan lukuiset kirsikkapuut sekä valitut taideteokset ja maamerkit. Joka rastilla on hauskoja tehtäviä ja kysymyksiä, joista voit oppia jotain uutta! Kierros on noin kolme kilometriä pitkä, ja sen voi kiertää myös oikaisemalla lyhyempänä versiona. Kierroksen voi kulkea jalan tai pyörällä.

Kirsikkapuukierroksen karttoja voi noutaa  Sinkasta ja Keravan kirjastosta (Paasikivenkatu 12) niin kauan kuin karttoja riittää. Voit myös ladata pdf-kartan alta ja lähteä seikkailemaan!

Lataa kartta ja vastauslomake tästä:
kirsikkapuukierros
kirsikkapuukierroksen-vastauslomake

 

  • Näyttelyt nyt

  • Tulevat näyttelyt