Sinkka on suljettu väliaikaisesti

Hallituksen linjausten mukaisesti Taide- ja museokeskus Sinkka on kiinni 18.3.–31.5.2020 ja aukeamme taas erityisjärjestelyin 2.6. alkaen.

Otamme toiminnassamme huomioon hygieniaohjeet ja toivotamme teidät kesäkuussa tervetulleeksi nauttimaan turvallisesti Sinkan näyttelyistä. Luvassa on mm. aamuaukioloaikoja erityisryhmille.

MUUTOKSET NÄYTTELYOHJELMISTOON
Aune Laaksosen Taidesäätiön kokoelmaa esittelevä Olipa kerran -näyttely saa jatkoaikaa kesän yli 23.8. saakka. Kesälle suunniteltu Naisia, naamioita ja villiä luontoa -näyttely siirtyy syksyyn (5.9.2020–10.1.2021) ja Ilmassa – On the Air -näyttely siirtyy vuodella syksyyn 2021.

SINKAN SISÄLTÖJÄ VERKOSSA
Tarjoamme verkkoaineistoja niin koulujen, päiväkotien ja perheidenkin arkeen kuin taiteesta ja paikallishistoriasta kiinnostuneille. Keravan vanhuspalveluille toimitamme pieniä muistelupaketteja, mutta verkkoaineistojamme voi ja kannattaa käyttää myös vanhusten viriketoimintaan.

Päivitämme verkkovinkkejämme Sinkan nettisivuille. Katso kaikki ajankohtaiset vinkit: Sinkan digivinkit

KERAVAN MUSEOPALVELUIDEN  UUSI TOIMINTAKERTOMUS
Keravan museiden vuosi 2019 on nyt koottu toimintakertomukseen. Tutustu monipuoliseen toimintaamme: Keravan museopalvelut 2019

OTA OSAA ASIAKASKYSELYYN JA VOIT VOITTAA MUSEOKORTIN
Jos olet jo vieraillut Olipa kerran – Aune Laaksosen Taidesäätiön kokoelma -näyttelyssä, muistathan vastata näyttelyn asiakaskyselyyn. Vastaamalla autat meitä tarjoamaan entistä parempia palveluita. Vastaajien kesken arvotaan kolme Museokorttia näyttelyn päätyttyä. Kiitokset kaikille osallistuneille!
Voit vastata kyselyyn netissä: Olipa kerran -näyttelyn asiakaskysely

KERAVAN MUSEOPALVELUT
Jatkamme töitämme niin kokoelmatyön kuin tulevien näyttelyiden parissa. Tietopalvelua hoidetaan sähköpostilla normaaliin tapaan, mutta palvelussa saattaa olla viiveitä. Yleisöpalveluun ja e-aineistoihin liittyviin kysymyksiin vastaamme osoitteessa sinkka@kerava.fi.

Teemme viranomaisohjeiden mukaisesti mahdollisuuksien mukaan etätöitä. Henkilökunnan tavoittaa parhaiten toimistoaikoina sähköpostitse ja puhelimitse. Yhteystiedot: Keravan museo & Keravan taidemuseo

Toivottavasti nähdään taas pian!


Ajankohtaiset tiedot Keravan kaupungin palveluista: www.kerava.fi

Kuvassa yksityiskohta Sinkan julkisivumaalauksesta: MadC, Free at Last, 2017