Sinkka on suljettu 18.3.–13.5.

Taide- ja museokeskus Sinkka on suljettu väliaikaisesti 8.3.–13.5.2020. Myös kaikki tapahtumamme on peruttu tältä ajalta.

Jatkamme töitämme niin kokoelmatyön kuin tulevien näyttelyiden parissa ja ilmoittelemme korvaavista palveluista ja kuulumisistamme Sinkan nettisivuilla ja Facebookissa.

Tietopalvelua hoidetaan sähköpostilla normaaliin tapaan, mutta palvelussa saattaa olla viiveitä. Yleisöpalveluun ja verkkoaineistoihin liittyviin kysymyksiin vastataan osoitteessa sinkka@kerava.fi.

DIGITAALISIA PALVELUITA

FINNA
Keravan museon digitoituja kuva- ja esinekokoelmia voi selata netissä Finna-hakupalvelussa. Sinkan omilla Finna-sivuilla näet Keravan museoiden aineistoa. Sivuilla on valmiita kuvakokonaisuuksia muun muassa Sariolan tivolista, Keravan puusepäntehtaasta sekä Ornon tehtaalta. Voit myös tehdä omia hakuja tai katsella valmiita hakutuloksia valitsemalla Finna Street- tai Keravan kuvat -haun. Heikkilän kotiseutumuseon kuvaa napsauttamalla näet Heikkilän esineistöä. Mukavia elämyksiä kuvien parissa! muistaja.finna.fi/keravan_museopalvelut

TAIDERASTIT
Keravan julkiseen taiteeseen voi tutustua Taiderastit-sivustolla. Sivustolla on myös ehdotettu reitti, jonka varrelta löytyvät Keravan keskustan julkiset taideteokset. Taiderastikierros on noin kahden kilometrin mittainen ja sen varrella 20 julkista taideteosta. Tutustu sivustoon ja lähde vaikka kävelylenkille: taiderastit.kerava.fi

VALTATIEN VARRELLA
Valtatien varrella -mobiilikierros vie kulkemaan Keravan keskustaajaman halkaisevalle vanhalle Valtatielle Suomen itsenäistymisen ajan tienoilla 1917 ja 1920-luvulla sen jälkeen. Lähde kierrokselle Valtatien varrelle: valtatienvarrella.kerava.fi

LISÄÄ VERKKOMATERIAALEJA
Päivitämme verkkovinkkejämme Sinkan nettisivuille. Perheiden puuhavinkkaukset alkavat Facebookissa la 21.3. ja video-opastukset Olipa kerran -näyttelyyn ke 25.3.
Katso kaikki ajankohtaiset vinkit: Sinkan digivinkit

OTA OSAA ASIAKASKYSELYYN JA VOIT VOITTAA MUSEOKORTIN

Jos olet jo vieraillut Olipa kerran – Aune Laaksosen Taidesäätiön kokoelma -näyttelyssä, muistathan vastata näyttelyn asiakaskyselyyn. Vastaamalla autat meitä tarjoamaan entistä parempia palveluita. Vastaajien kesken arvotaan kolme Museokorttia näyttelyn päätyttyä. Kiitokset kaikille osallistuneille!
Voit vastata kyselyyn netissä: Olipa kerran -näyttelyn asiakaskysely

MUSEOKORTTI
Tällä hetkellä voimassaolevien Museokorttien (ensimmäinen museokäynti tehty) voimassaoloaikaa pidennetään automaattisesti yhdellä kuukaudella. Pidennys koskee voimassaolevia kortteja, joilla ensimmäinen käynti on tehty ennen pe 13.3.2020. Viimeinen voimassaolopäivä siirtyy 30 päivällä eteenpäin. Museokortin omistajalta tämä ei edellytä toimenpiteitä.

KERAVAN MUSEOPALVELUT
Teemme viranomaisohjeiden mukaisesti mahdollisuuksien mukaan etätöitä. Henkilökunnan tavoittaa parhaiten toimistoaikoina sähköpostitse ja puhelimitse. Yhteystiedot: Keravan museo & Keravan taidemuseo

Toivottavasti nähdään taas pian!


Ajankohtaiset tiedot Keravan kaupungin palveluista: www.kerava.fi

Kuvassa yksityiskohta Sinkan julkisivumaalauksesta: MadC, Free at Last, 2017

 

  • Näyttelyt nyt

  • Tulevat näyttelyt