Suositut vauvojen värikylvyt saapuvat huhtikuussa Sinkkaan!

Huom: Taide- ja museokeskus Sinkka on suljettu ja kaikki tapahtumat peruttu 3.5.2020 asti. Vauvojen värikylvyille etsitään uudet ajat turvallisempana ajankohtana ja niistä tiedotetaan erikseen.

Värikylpy on vauvaperheille suunnattu kuvataiteellinen työpaja, jonka aikana piipahdetaan museon näyttelyssä, tutkaillaan värejä ja materiaaleja ja tuotetaan työpajassa omaa jälkeä elintarvikepohjaisin maalein. Tärkeintä on vauvan ja aikuisen yhteinen, rauhallinen ihmettely, kokeilu ja elämykset taiteen parissa.

Kenelle?
Sinkan värikylpy-työpajat on suunnattu noin 5-12 kuukauden ikäisille vauvoille ja heidän perheilleen. Työpajaryhmään mahtuu mukaan 6 vauvaa huoltajineen. Vauvan kanssa pajaan voi osallistua myös kaksi huoltajaa.

Vauvojen lisäksi pajaan voi osallistua max. 2 vanhempaa sisarusta. Alle kouluikäiset sisarukset voivat olla mukana osallistujina, jolloin he saavat työskentelymateriaalit. Suosittelemme, että jokaista pajaan osallistuvaa alle kouluikäistä kohden mukana on yksi huoltaja. Kouluikäiset sisarukset voivat tulla työpajaan mukaan aikuisen tavoin: heille ei jaeta omia materiaaleja, eikä peritä osallistumismaksua.

Koska?
Ti 14.4. klo 10–11 (ryhmä on täynnä)
Ti 21.4. klo 10–11 (ryhmä on täynnä)
Ti 28.4. klo 10–11 (ryhmä on täynnä)

Hinta 
Värikylpy-työpajan hinta on 15 euroa / lapsi + vanhempi. Hinta sisältää pajaan osallistumisen ja aikuisen pääsylipun. Toinen aikuinen pääsee mukaan museolipun hinnalla (4/6 € tai Museokortti). Maksu Sinkan kassaan ennen työpajan alkua.

Ilmoittaudu mukaan!
Huom: Kaikki huhtikuun ryhmät ovat täynnä, mutta voit toki halutessasi ilmoittautua varasijalle.

Sinkan kolmessa värikylpypajassa on eri sisällöt. Voitte tulla kokeilemaan kerran tai ilmoittautua saman tien kaikkiin kolmeen värikylpyyn. Työpajaryhmiin mahtuu mukaan 6 vauvaa huoltajineen, joten pajoihin tulee ilmoittautua etukäteen.

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä:
Minkä päivän pajaan/pajoihin ilmoittaudutte
Vauvan ja huoltajan nimi
Vauvan ikä
Ruoka-aineallergiat
Huoltajan yhteystiedot

Ilmoittautumiset ja lisätietoja:
Sinkan työpajaohjaaja ja koulutettu vauvojen värikylpyohjaaja
Verna Kirsi / verna.kirsi@kerava.fi / 040 318 3437

 

  • Näyttelyt nyt

  • Tulevat näyttelyt