taikakaappi

Taideperhekahvila aloitti toimintansa Sinkassa

Maanantaina 2.5. pidettiin Sinkassa ensimmäinen Keravan taidemuseon ja Keravan Mannerheimin Lastensuojeluliiton perhekahvila. Taideperhekahvilat on tarkoitettu vanhempien ja lasten yhteiseksi kohtaamispaikaksi taiteen äärellä. Sinkassa pidettävissä perhekahviloissa on kohtaamisen ja perinteisen kahvin ohella tarjolla myös mahdollisuus tutustua ajankohtaisiin näyttelyihin itsenäisesti ja pienillä opastetuilla näyttelykierroksilla. Lapsia Sinkan perhekahviloissa viihdyttää näyttelyn ohella myös Helmipaikalla sijaitseva Keravan taidemuseon lapsille suunnattu Maaria Wirkkalan Taikakaappi -teos.

Seuraavan kerran Taideperhekahvila kokoontuu Sinkassa 6.6. klo 9.30­–11.30. Tuolloin on luvassa katsaus kustomoinnin maailmaan The World of Kustom Kulture -näyttelyssä. Näyttely esittelee autojen ja prätkien maailmasta tuttuja alakulttuurin kuvia. Mukaan voi tulla ilmoittautumatta. Opastettu näyttelykierros pienokaisten ehdoilla alkaa klo 10.

Perhekahvilatoiminta jää kesäkuun jälkeen kesätauolle ja jatkuu taas syksyllä. Syksyn perhekahvila-ajat ilmoitetaan erikseen.

Lisätietoja Taideperhekerhosta: Kirsi Nuppola, museolehtori 040 318 3436