Tervetuloa mukaan Sinkan vapaaehtoisiin

Elämää, elämyksiä ja yhdessäoloa museossa!

Taide- ja museokeskus Sinkka toivottaa teidät tervetulleeksi mukaan vapaaehtoistoimintaansa. Vapaaehtoistoiminta pitää sisällään muun muassa näyttely-ystävänä toimimista, työpajoissa, tapahtumissa ja Pop-up –näyttelyiden pystyttämisessä avustamista sekä kotiseututyötä Heikkilän kotiseutumuseossa.

Tavoitteena Sinkan vapaaehtoistoiminnalla on mahdollistaa museoelämyksiä kohderyhmille, joiden on vaikea itse hakeutua museoon ja museon tarjoamien palveluiden piiriin. Haluamme tarjota virikkeellisen ja elämyksellisen ympäristön yhteisiin hetkiin ja kehittää vapaaehtoistoimintaa yhdessä osallistujien kanssa. Kiitokseksi toimintaan osallistumisesta Sinkka tarjoaa vapaaehtoisille maksutonta museon näyttelytoimintaan liittyvää virkistystoimintaa vapaaehtoisten toiveita ja ideoita kuunnellen.

ILMOITTAUDU VAPAAEHTOISTEN SÄHKÖPOSTILISTALLE
Listalla tiedotetaan Sinkan vapaaehtoisia koskevista asioista tarpeen mukaan. Ilmoittautumalla listalle kuulet lisää ja pysyt ajan tasalla. Ilmoittautuminen postilistalle ei sido eikä velvoita mihinkään. Jokainen saa osallistua toimintaan oman mielenkiinnon sekä jaksamisen mukaan. Mihinkään ei ole pakko osallistua ja mieltään saa aina muuttaa! Tule mukaan! Tehdään Sinkan vapaaehtoisista meidän yhteinen harrastus! Myös Talkoorengas välittää tietoa Sinkan vapaaehtoistoiminnasta, joten jos olet jo talkoorenkaan listoilla, ei Sinkan listalle liittyminen ole välttämätöntä.

Ilmoittautumiset
Projektikoordinaattori Outi Putkonen | outi.putkonen@kerava.fi | 040 318 2860
Museolehtori Kirsi Nuppola | kirsi.nuppola@kerava.fi | 040 318 3436

NÄHDÄÄN SINKASSA!

 

  • Näyttelyt nyt

  • Tulevat näyttelyt