Tervetuloa turvallisesti museoon

Otamme toiminnassamme huomioon viranomaisohjeet ja huolehdimme sekä asiakkaiden että henkilökunnan turvallisuudesta.

AUKIOLOAJAT
Sinkka on avoinna kesällä 2.6.–23.8. poikkeuksellisesti ti, to, pe klo 10–17, ke 10–18 ja viikonloppuisin klo 11–17. Pyydämme rauhoittamaan arkiaamujen ensimmäisen aukiolotunnin erityistä varovaisuutta noudattaville (ti–pe klo 10–11).

TULE MUSEOON VAIN TERVEENÄ
Tulethan museoon vain terveenä ja siirrät museovierailusi toiseen ajankohtaan, jos koet itsesi sairaaksi tai huomaat flunssan oireita.

HUOLEHDITAAN HYVÄSTÄ KÄSIHYGIENIASTA
Tule museoon puhtain käsin. Pese kädet huolellisesti tai käytä käsidesiä. Museon sisäänkäynnillä on käsidesiautomaatti ja kädet voi pestä wc-tiloissa, jotka löytyvät Sinkan 1. kerroksesta, pohjakerroksesta ja työpajatilan auki ollessa myös 2. kerroksesta.

Suosi kortti- ja lähimaksua sekä Museokortin uutta mobiilisovellusta. Taideteoksiin ei saa koskea ja turhaa pintojen koskettelua on myös hyvä välttää. Yski tai aivasta kyynärtaipeeseen tai nenäliinaan. Henkilökunta noudattaa hyvää käsihygieniaa.

MUISTA TURVAVÄLI
Muista pitää turvaväliä muihin 1–2 metriä, äläkä muodosta ryhmiä. Myös me pidämme sinuun etäisyyttä ja museon infoon on asennettu suojapleksit. Rajoitamme museon asiakasmäärää tarvittaessa. Huomioithan myös mahdolliset tilakohtaiset rajoitukset ja seuraat taiteilija Petri Hytösen koronalintuja.

KAHVIO
Sinkan kahvio aukeaa klo 11. Istuthan samaan pöytään vain omaan seurueesi kanssa.

SIIVOUS
Olemme tehostaneet siivousta. Näyttelysalien istuinpaikkoja on vähennetty ja lasten Taikakaappi on poistettu toistaiseksi käytöstä.

ASIAKASKYSELY JA PALAUTTEET
Vastaa asiakaskyselyymme, arvomme vastanneiden kesken kolme Museokorttia! Olipa kerran -näyttelyn asiakaskyselyn voi täyttää netissä: Olipa kerran -näyttelyn asiakaskysely. Mahdolliset palautteet ja terveiset voi lähettää myös esimerkiksi sähköpostitse: sinkka@kerava.fi. Olemme toistaiseksi poistaneet käytöstä Sinkan vieraskirjan.

HEIKKILÄN KOTISEUTUMUSEO
Kotiseutumuseon asiakasmäärä sisätiloissa on rajattu viiteen henkilöön ja lasten leikkihuone on pois käytöstä. Päärakennuksen sisäänkäynnin luona on käsidesiautomaatti ja kädet voi pestä wc-tiloissa, jotka löytyvät päärakennuksen pihapiirissä sijaitsevasta renkituvasta.

Heikkilän kotiseutumuseo on avoinna  su 14.6. klo 10–15 & 17.6.–15.8. ke–la klo 10–15 (suljettu juhannuksena 18.–20.6.).

SINKAN DIGIVINKIT
Tarjoamme myös verkkoaineistoja taiteesta ja paikallishistoriasta kiinnostuneille. Tutustu aineistoihin: Sinkan digivinkit

Teoskuva Olipa kerran -näyttelystä: Martti Aiha, Maisema, 1991, öljy kankaalle ja Helena Pylkkänen, Reclining figure, 1993, pronssi, kuva Pekka Elomaa (rajattu).

 

 

  • Näyttelyt nyt

  • Tulevat näyttelyt