Turvallisesti museoon

HUOM! Taide- ja museokeskus Sinkka on suljettu ja yleisötapahtumat peruttu Uudenmaan koronavirustilanteen takia. Uusi näyttelymme aukeaa 3.2., jos tilanne sallii.

Otamme toiminnassamme huomioon viranomaisohjeet ja huolehdimme sekä asiakkaiden että henkilökunnan turvallisuudesta monin toimin. Huomioithan, että yleisiin ohjeistuksiin voi tulla muutoksia ja muistathan seurata Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja Keravan kaupungin ajankohtaisia korona-ajan ohjeita.

TULE MUSEOON VAIN TERVEENÄ
Tulethan museoon vain terveenä ja siirrät museovierailusi toiseen ajankohtaan, jos koet itsesi sairaaksi tai huomaat flunssan oireita.

HUOLEHDITAAN HYVÄSTÄ KÄSIHYGIENIASTA
Tule museoon puhtain käsin. Pese kädet huolellisesti tai käytä käsidesiä. Museon sisäänkäynnillä on käsidesiautomaatti ja kädet voi pestä wc-tiloissa, jotka löytyvät Sinkan 1. kerroksesta ja pohjakerroksesta.

Yski tai aivasta kyynärtaipeeseen tai nenäliinaan.  Taideteoksiin ei saa koskea ja turhaa pintojen koskettelua on myös hyvä välttää. Olemme tehostaneet siivousta ja lasten Taikakaappi on poistettu toistaiseksi käytöstä.

MUISTA TURVAVÄLI
Muista pitää turvaväliä muihin 1–2 metriä, äläkä muodosta ryhmiä. Myös me pidämme sinuun etäisyyttä ja museon infoon on asennettu suojapleksit. Rajoitamme museon asiakasmäärää tarvittaessa.

Turvaväleistä muistuttavat Sinkassa taiteilija Petri Hytösen koronalinnut. Ne kertovat myös toivosta lentää, halusta olla vapaa ja uskosta siihen, että siivet kantavat vaikeidenkin aikojen ylitse.

KASVOMASKISUOSITUS
Keravan kaupunki suosittelee THL:n antaman suosituksen mukaisesti kasvomaskin käyttöä kaupungin julkisissa tiloissa, palveluissa ja yleisötilaisuuksissa, joissa lähikontaktia on vaikeaa välttää. Suositus koskee yli 15-vuotiaita.

MUSEOKAUPPA JA KAHVIO
Suosi kortti- ja lähimaksua sekä Museokortin uutta mobiilisovellusta.
Istuthan kahviossa samaan pöytään vain omaan seurueesi kanssa.

SINKAN DIGIVINKIT
Tarjoamme myös verkkoaineistoja taiteesta ja paikallishistoriasta kiinnostuneille:
Sinkan digivinkit


Päivitetty 20.1.2021
Kuva: Pekka Elomaa, julkisivun graffitimaalaus Claudia ”MadC” Walde, Free at Last, 2017

 

  • Näyttelyt nyt

  • Tulevat näyttelyt