Turvallisesti museoon

Otamme toiminnassamme huomioon viranomaisohjeet ja huolehdimme sekä asiakkaiden että henkilökunnan turvallisuudesta monin toimin. Huomioithan, että yleisiin ohjeistuksiin voi tulla muutoksia, joten muistathan seurata ajankohtaisia korona-ajan ohjeita.

TULE MUSEOON VAIN TERVEENÄ
Tulethan museoon vain terveenä ja siirrät museovierailusi toiseen ajankohtaan, jos koet itsesi sairaaksi tai huomaat flunssan oireita.

HUOLEHDITAAN HYVÄSTÄ KÄSIHYGIENIASTA
Tule museoon puhtain käsin. Pese kädet huolellisesti tai käytä käsidesiä. Museon sisäänkäynnillä on käsidesiautomaatti ja kädet voi pestä wc-tiloissa, jotka löytyvät Sinkan 1. kerroksesta ja pohjakerroksesta.

Yski tai aivasta kyynärtaipeeseen tai nenäliinaan.  Taideteoksiin ei saa koskea ja turhaa pintojen koskettelua on myös hyvä välttää. Olemme tehostaneet siivousta ja lasten Taikakaappi on poistettu toistaiseksi käytöstä.

VÄLTÄ LÄHIKONTAKTIA
Muistathan välttää lähikontaktia muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Myös me pidämme sinuun etäisyyttä ja museon infoon on asennettu suojapleksit. Rajoitamme museon asiakasmäärää tarvittaessa.

Taiteilija Petri Hytösen koronalinnut muistuttavat Sinkassa turvallisesta museokäynnistä. Linnut kertovat myös toivosta lentää, halusta olla vapaa ja uskosta siihen, että siivet kantavat vaikeidenkin aikojen ylitse.

KASVOMASKISUOSITUS
Keravan kaupunki suosittelee THL:n antaman suosituksen mukaisesti kasvomaskin käyttöä kaupungin julkisissa tiloissa, palveluissa ja yleisötilaisuuksissa. Suositus koskee 12 vuotta täyttäneitä.

MUSEOKAUPPA JA KAHVIO
Suosi kortti- ja lähimaksua sekä Museokortin uutta mobiilisovellusta.
Istuthan kahviossa samaan pöytään vain oman seurueesi kanssa. Rajoitamme asiakasmäärää tarvittaessa.

Päivitetty 9.9.2021
Kuvassa yksityiskohta Sinkan julkisivumaalauksesta: MadC, Free at Last, 2017

 

  • Näyttelyt nyt

  • Tulevat näyttelyt