Turvallisesti museoon

Otamme toiminnassamme huomioon viranomaisohjeet ja huolehdimme sekä asiakkaiden että henkilökunnan turvallisuudesta.

TULE MUSEOON VAIN TERVEENÄ
Tulethan museoon vain terveenä ja siirrät museovierailusi toiseen ajankohtaan, jos koet itsesi sairaaksi tai huomaat flunssan oireita.

HUOLEHDITAAN HYVÄSTÄ KÄSIHYGIENIASTA
Tule museoon puhtain käsin. Pese kädet huolellisesti tai käytä käsidesiä. Museon sisäänkäynnillä on käsidesiautomaatti ja kädet voi pestä wc-tiloissa, jotka löytyvät Sinkan 1. kerroksesta ja pohjakerroksesta.

Suosi kortti- ja lähimaksua sekä Museokortin uutta mobiilisovellusta. Taideteoksiin ei saa koskea ja turhaa pintojen koskettelua on myös hyvä välttää. Yski tai aivasta kyynärtaipeeseen tai nenäliinaan. Henkilökunta noudattaa hyvää käsihygieniaa.

MUISTA TURVAVÄLI
Muista pitää turvaväliä muihin 1–2 metriä, äläkä muodosta ryhmiä. Myös me pidämme sinuun etäisyyttä ja museon infoon on asennettu suojapleksit. Rajoitamme museon asiakasmäärää tarvittaessa. Huomioithan myös mahdolliset tilakohtaiset rajoitukset ja seuraat taiteilija Petri Hytösen koronalintuja.

KAHVIO
Istuthan samaan pöytään vain omaan seurueesi kanssa.

SIIVOUS
Olemme tehostaneet siivousta. Näyttelysalien istuinpaikkoja on vähennetty ja lasten Taikakaappi on poistettu toistaiseksi käytöstä.

SINKAN DIGIVINKIT
Tarjoamme myös verkkoaineistoja taiteesta ja paikallishistoriasta kiinnostuneille. Tutustu keväällä 2020 koottuihin aineistoihin: Sinkan digivinkit

Kuva: Pekka Elomaa, julkisivun graffitimaalaus Claudia ”MadC” Walde, Free at Last, 2017