Sinkka

Sinkka on avoinna terveysturvallisesti

TULE MUSEOON VAIN TERVEENÄ
Tulethan museoon vain terveenä ja siirrät museovierailusi toiseen ajankohtaan, jos koet itsesi sairaaksi tai huomaat flunssan oireita.

MUISTA MASKISUOSITUS
Muistathan, että Sinkassa on maskisuositus, joka koskee 12 vuotta täyttäneitä asiakkaitamme. Jos unohdit maskin, voit hankkia sellaisen edullisesti sisääntulon yhteydessä museokaupastamme. Pidäthän etäisyyttä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Myös me pidämme sinuun etäisyyttä ja museon asiakaspalvelupisteessä on käytössä suojapleksit.

HUOLEHDITAAN HYVÄSTÄ KÄSIHYGIENIASTA
Tule museoon puhtain käsin. Pese kädet huolellisesti tai käytä käsidesiä. Museon sisäänkäynnissä on käsidesiautomaatti ja kädet voi pestä wc-tiloissa, jotka löytyvät Sinkan 1. kerroksesta ja pohjakerroksesta.

Suosi kortti- ja lähimaksua sekä Museokortin mobiilisovellusta. Taideteoksiin ei saa koskea ja turhaa pintojen koskettelua on myös hyvä välttää. Yski tai aivasta kyynärtaipeeseen tai nenäliinaan. Myös Sinkan  henkilökunta noudattaa hyvää käsihygieniaa ja olemme tehostaneet siivousta.

KAHVIO
Sinkan kahvio on auki museon aukioloaikojen mukaisesti. Istuthan kahviossa samaan pöytään vain omaan seurueesi kanssa.

MUKAVAA MUSEOKÄYNTIÄ!
Mahdolliset palautteet ja terveiset voit lähettää esimerkiksi sähköpostitse: sinkka@kerava.fi.

Päivitetty 16.2.2022
 Kuva: Pekka Elomaa. Sinkan julkisivumaalaus MadC, Free at Last (2017). Näyttelybanderollin teoskuva Linda & Aura, Reuna, 2020, kuva Jan Ahlstedt.

 

  • Näyttelyt nyt

  • Tulevat näyttelyt