Uudet Kerava-juhlatuotteet myynnissä Sinkassa

Keravan kaupunki jatkaa nimikkotuotteidensa sarjaa lanseeraamalla sisustusarkkitehti ja muotoilija Tapio Anttilan suunnitteleman pikkupöydän sekä linnunpöntön ja lintujen ruokinta-automaatin.

Kerava-pöytä on kolmas tuote, joka lanseerataan kunnianosoituksena kaupungin vahvoille teollisille perinteille. Sarjan aloitti vuonna 2013 lanseerattu Kerava-valaisin, jolla kunnioitettiin Ornon valaisintehtaan muistoa. Vuonna 2014 lanseerattiin puolestaan Keravan vihreät Hai-saappaat kaupungissa toimineen kumitehtaan muistoksi.

Kerava-pöytä saa omaleimaisuutensa vihreästä väristä. Tapio Anttilan suunnittelema pikkupöytä on myynnissä myös muualla, mutta vain Keravalla vihreällä pöydän kannella.

Pöydän lisäksi uuteen Tapio Anttilan suunnittelemaan Kerava-tuotesarjaan kuuluu myös vanerinen, itsekoottava linnunpönttö sekä pahvinen ja kompostoitava linnunruokinta-automaatti. Tuotteet sopivat mainiosti Keravan juhlavuoden luontoteemaan. Taide- ja museokeskus Sinkassa järjestetään juhlavuoden kunniaksi mm. Vihreä maa -kukkiva kaupunki -näyttely sekä Viherseminaari. Lisäksi Keravalle istutetaan tänä vuonna noin sata uutta puuta, avataan uusi puisto sekä vietetään kirsikkapuujuhlaa.

Uudet Kerava-tuotteet ovat myynnissä Sinkan museokaupassa sekä Sampolan yhteispalvelupisteessä (Kultasepänkatu 7). Tuotteet on valmistanut Showroom Finland. Pöydän hinta on 160 €, vanerisen ja koottavan linnunpöntön hinta 32 € ja pahvisen ja kierrätettävän lintujen ruokinta-automaatin hinta 10 €. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin Sinkkaan!

Kerava-juhlatuotteet_2017