MadC Installation at Sinkka | Taide- ja museokeskus (Kerava Art Museum) on August 03, 2017 in Kerava, Finland. Photo:  Marco Prosch

Haemme määräaikaista museomestaria

Taide- ja museokeskus Sinkka on nykytaiteen ja historian näyteikkuna Keravalla. Näyttelytilaa on 770 neliötä kolmessa kerroksessa. Museopalveluiden tuottajina toimivat Keravan museo ja Keravan taidemuseo. Lisäksi Heikkilän kotiseutumuseo pihapiireineen kertoo kaupungin agraariperinteestä. Museot ovat parhaillaan uusimassa kokoelmatilojaan.

Haemme määräaikaista
MUSEOMESTARIA TAIDE- JA MUSEOKESKUS SINKKAAN
ajalle 12.2.−31.12.2018.

Museomestari on keskeisesti mukana uusien kokoelmatilojen suunnittelussa ja hankinnassa. Hän hallitsee niin taidekokoelmien kuin kulttuurihistoriallisen aineiston käsittelyn ja olosuhdevaatimukset. Näyttelytekniset ratkaisut, ripustus, valaistussuunnittelu ja erilaisten av-laitteiden käyttö ja huolto kuuluvat myös työnkuvaan.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää museomestarin ammattitutkintoa tai vastaavaa teknisen alan koulutusta sekä työkokemuksen tuomaa ammattitaitoa, monipuolista teknistä osaamista, yhteistyötaitoja ja paineensietokykyä. Kielitaitovaatimuksena ovat suomen- ja englannin kielen taito. Hakijalta edellytetään henkilöauton ajokorttia (B). Vahva av-osaaminen ja aiempi kokemus kokoelmatilojen suunnittelusta katsotaan eduksi.

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti: www.kuntarekry.fi (Työavain 161009).
Hakuaika päättyy 21.1. klo 23.59.
Palvelussuhde on KVTESin mukainen ja koeaika 4 kuukautta. Suoritamme työhöntulotarkastuksen.

Lisätietoja antavat
Keravan taidemuseon johtaja Arja Elovirta
arja.elovirta@kerava.fi; 040-318 3434 (9-10.1. klo 10-16)
Keravan museon johtaja Leena Karttunen
leena.karttunen@kerava.fi; 040-318 2003 (17-18.1. klo 10-16)

 

  • Näyttelyt nyt

  • Tulevat näyttelyt