Kesäjulkisivu_verkko

Info

Sinkka – kahden museon koti
Vuonna 2012 valmistuneessa Taide- ja museokeskus Sinkassa toimivat Keravan museo ja Keravan taidemuseo. Sinkka esittelee ajankohtaista taidetta, muotoilun historiaa sekä keravalaista menneisyyttä. Ohjelmistossa on näyttelyitä, työpajoja, luentoja ja seminaareja. Sananmukaisesti Sinkka tarkoittaa vahvaa puuliitosta, joka on kuvattu Keravan vaakunassa. Vahvan puuliitoksen tavoin Taide- ja museokeskus Sinkka limittää kahden museon toiminnot toisiinsa, tuo ne saman katon alle ja tarjoilee monipuolisia, yllättäviä ja raikkaita kulttuuritapahtumia. Näyttelyiden ja oheisohjelman lisäksi Sinkassa voi nauttia kahvilan ja museokaupan tarjonnasta sekä järjestää yksityistilaisuuksia pienistä kokouksista suurempiin juhliin.

Taide- ja museokeskus Sinkka
Kultasepänkatu 2 (Pääsisäänkäynti on Sampolankadun puolella)
04250 Kerava

Ota yhteyttä Sinkan infoon:
p. 040 318 4300 (museon aukioloaikoina)
sinkka(a)kerava.fi

Asiakaspalveluvastaava Sari Malila
p. 040 318 3438
sari.malila(a)kerava.fi

Sinkka sijaitsee Sampolan kaupunginosassa noin 600m Keravan rautatieasemalta.
Rautatieaseman ja keskustan suunnasta suorin reitti Sinkkaan kulkee Sampolan alikulun kautta.

Junalla: Keravalla pysähtyvät lähiliikenteen junat Z, R, K, T ja D.
Linja-autolla: Keravalle tulevat joukkoliikenteen linja-autot pysähtyvät Keravan rautatieaseman edessä ja osa busseista pysähtyy myös Sampolankadulla.

Autoilijoille on maksuton pysäköinti Sinkan takana. Pysäköintialueelle ajetaan Kultasepänkadun puolelta ja siellä on myös invapaikka.

Taide- ja museokeskus Sinkan tilat ovat museoasiakkaille avustettuina esteettömät. Ulko-ovet ja hissin ovet eivät toimi automaattisesti, joten pyydä tarvittaessa apua henkilökunnalta. Sinkan infon puhelinnumero on 040 318 4300.

Sinkan julkisivumaalaus

Claudia ”MadC” Walde, Free at Last, 2017, spraymaalaus
Taide- ja museokeskus Sinkan julkisivun maalaukset on tehnyt maailmalla mainetta niittänyt saksalainen MadC eli Claudia Walde (s.1980). Kuulaista värikerroksista rakentuvat maalaukset ammentavat katukalligrafian perinteestä, mutta lähenevät nykytaiteen abstraktia kielioppia. Teokset valmistuivat elokuussa 2017 juhlistamaan Sinkan 5-vuotista taivalta.

Oma kokous, juhla tai tapahtuma Sinkassa?

Taide- ja museokeskus Sinkan tilat tarjoavat arvokkaat puitteet erilaisten kokousten, asiakastilaisuuksien, yhdistysiltojen, juhlien ja konserttien järjestämiseen. Erityisesti Sinkan luentosali-työpajatila on helposti muunneltavissa monenlaisiin tilaisuuksiin.  Näyttäviä tilaisuuksia varten voit vuokrata kaikki yleisötilamme kerralla omaan käyttöösi.

Tilan lisäksi voit yhdistää tilaisuuksiisi opastuksia, kahvituksia sekä näyttelykohtaisia työpajoja.

Luentosali / työpajatila
Sinkan luentosali/työpajatila soveltuu noin 50 hengen luentotilaisuuksiin. Lisäksi tilassa voi järjestää pienempiä juhlia, kahvituksia sekä työpajoja. Tilan varustukseen kuuluu datatykki ja tietokone.

Varaaminen
Tila- / tarjoilu- / opastusvaraus tulee tehdä viimeistään 3 arkipäivää ennen toivottua ajankohtaa. Varausta tehdessä tarvitsemme varaajan yhteystiedot sekä tiedon maksutavasta.

Peruuttaminen
Mikäli tilaisuus / tarjoilu / opastus peruuntuu, tulee peruutus tehdä viimeistään 2 arkipäivää ennen sovittua ajankohtaa. Peruuttamatta jääneistä varauksista perimme täyden maksun.

Tarjoilut
Tilauksesta järjestämme myös tarjoilua. Tarjoilun sisältö sovitaan varattaessa. Tarjoilusta perimme etukäteen ilmoitetun henkilömäärän mukaisen maksun.

Opastukset
Voit tilata yleisesittelyn tai esittää toiveita opastuksen painotuksista. Tarjoamme näyttelykohtaisesti myös erityisopastuksia. Opastuskielet ovat suomi ja englanti. Opastuksen kesto on noin 45 minuuttia.

Maksutavat
Tilavaraukset, tarjoilut ja opastukset voi maksaa käteisellä tai maksukortilla museon infopisteessä museon aukioloaikoina. Laskulla maksaminen on mahdollista y-tunnuksen tai henkilötunnuksen avulla.

Tilavuokrat
Museon aukioloaikoina luentosali 50 €/h (sisältää alv 24%).

Museon aukioloaikoina luentosali 30 €/h (alv 0%) keravalaisille yhdistyksille ja kaupungin sisäisille toimijoille.

Arkisin aukioloaikojen ulkopuolella luentosali 80 €/h (sisältää alv 24%), viikonloppuisin 110 €/h (sisältää alv 24%).

Koko museon vuokra 650 € (sisältää alv 24%), kaupungin sisäiset toimijat 325 €, vuokra-aika 7 tuntia.

Varaukset ja lisätiedot: 
museon aukioloaikoina, 040 318 4300, sinkka@kerava.fi


Tietosuojaselosteemme löydät täältä.

 

Kommentointi on suljettu.