Jussi Alasalmi, A reference panel for the Kustom Kulture and Low Brow Art workshop in February 2014.

Kerava kustomoi

12.06.2016 11.00 - 17.00

Paikka
Taide- ja Museokeskus Sinkka

Suomen eturivin pinstripe-taitajat ja kynäruiskumaalarit esittelevät osaamistaan Sinkassa The World of Kustom Kulture -näyttelyn viimeisenä päivänä su 12.6 klo 11–17. Toiminnallisessa päivässä voi tutustua eri maalaustekniikoihin ja kokeilla itse maalausvälineitä.

Tuo käsilaukkusi, kännykkäkotelosi tai vaikkapa postilaatikkosi ja hanki siihen mieleisesi kuva kohtuullista korvausta vastaan. Paikalle saapuu myös palkittuja tatuointiartisteja, joten voit seurata heidän työskentelyään tai vaikka ottaa itsellesi tatuoinnin!

Myynnissä siveltimiä, maaleja, kynäruiskuja ja kirjallisuutta. Myös osa näyttelyn teoksista myydään näyttelyn viimeisenä päivänä. Aiemmin tehdyt varaukset voi lunastaa näyttelystä klo 16 alkaen.

Vapaa sisäänpääsy koko päivän!

The World of Kustom Kulture esittelee kansainvälisten ja kotimaisten taitajien teoksia, jotka on tehty autoihin, prätkiin ja fillareihin, mutta myös seinälle ja iholle. Kustom -kulttuurin ympärille on kehittynyt omanlaisensa estetiikka ja kuvamaailma, joka saa vaikutteita monista populaarikulttuurin ilmiöistä kuten sarjakuvista, B-luokan elokuvista, science fictionista, tatuoinneista ja polynesialaisesta Tiki -kulttuurista.

Tapahtuma Facebookissa: Kerava kustomoi