Kevat_Kimara

Kevätkimara Burleski-iltamat

28.05.2016 18.00 - 21.00

Paikka
Taide- ja Museokeskus Sinkka

Burleski-iltamat Sinkassa la 28.5. klo 18-21!

Helsinki Burlesque ja Sinkka ovat yhdistäneet voimansa ja tuovat ensimmäistä kertaa burleskia Keravalle. Luvassa on pirskahtelevan keväinen kattaus burleskiherkkuja taiteen ympäröimänä.

Burleskin maahamme noin 10 vuotta sitten tuonut kuva- ja burleskitaitelija Petra Innanen aka Bettie Blackheart luotsaa läpi hersyvän illan ja astuu itsekin lavalle. Hän tuottaa maamme suurinta vuotuista Helsinki Burlesque Festivaalia joka saavuttaa 10 vuoden  iän ensi vuonna. Kuluvan kevään Bettie on esiintynyt Suomen Kansallisoopperan tuotannossa Hulttion Tie.

Illan artistit on käsin poimittu ja ilta on temaattisesti kasattu kevättä silmällä pitäen. Heitä yhdistää voimakas visuaalisuus ja esitysten kupliva huumori. Yleisö tulee tempautumaan mukaan matkalle joka saattaa tipauttaa keskelle renessanssin maalausta, upottaa ahdin valtakuntaan, johdattaa kilvoittelemaan jokakesäisten pörriäisten kanssa tai opastaa viininvalmistuksen saloihin.. Kaikkea tätä ja paljon muuta tullaan näkemään ja kokemaan Sinkan sensaatiomaisessa burleski-iltamassa.

Suurin osa illan esiintyjistä ovat myös kansainvälistä mainetta niittäneitä ja heidän burleskinumeroitaan on nähty ympäri Eurooppaa aina Yhdysvaltoja ja Venäjää myöten. Ilta on siis todella tasokas ja samalla uniikki intiimin ja erityislaatuisen tilansa vuoksi.

Kaappaa mukaan parhaat ystäväsi, pukekaa yllenne kesämieli ja jos siltä tuntuu se kimaltavin kesäasu ja tulkaa sankoin joukoin juhlimaan kanssamme. Kaikki ovat tervetulleita juuri sellaisina kuin ovat mutta mikään ei ole liikaa pukeutumisen suhteen. Nyt on lupa laittautua!

Illan mielikuvituksellisin asu palkitaan!

Esiintyjät: Bent Van Der Bleu, Bettie Blackheart, Dotty Delirium, Frank Doggenstein, Pepper Sparkles ja poimintataiturina Sadie T.

Liput 15 € (K-18), sisältäen pääsyn The World of Kustom Kulture -näyttelyyn.

The World of Kustom Kulture esittelee kansainvälisten ja kotimaisten taitajien teoksia, jotka on tehty autoihin, prätkiin ja fillareihin, mutta myös seinälle ja iholle. Kustom -kulttuurin ympärille on kehittynyt omanlaisensa estetiikka ja kuvamaailma, joka saa vaikutteita monista populaarikulttuurin ilmiöistä kuten sarjakuvista, B-luokan elokuvista, science fictionista, tatuoinneista ja polynesialaisesta Tiki -kulttuurista.

juliste_kevatkimara_web