Musiikkia museossa: Ikuinen ikävä

25.10.2020 13.00 - 13.45

Paikka
Taide- ja Museokeskus Sinkka

Nazig Azezian, piano
Nairi Azezian, huilu

Muusikot kertovat musisoinnin lomassa konsertin teemasta ja esiin nostettavista kappaleista. Konsertti sisältyy museon pääsymaksuun. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

HUOM. Konsertissa on rajallinen määrä istumapaikkoja turvavälien säilyttämiseksi, mutta musiikista voi nauttia myös näyttelysaleissa kierrellen. Konsertin järjestävät yhteistyössä Keravan kirjasto- ja kulttuuripalvelut ja Taide- ja museokeskus Sinkka.

Naisia, naamioita ja villiä luontoa -näyttelyssä Sinkan ovat vallanneet Kerttu Horilan hauskat ja koskettavat keramiikkahahmot. Näyttelyn teokset vievät katsojat eläinten maailmaan, naisten naamiohuveihin ja satuihin, joissa kaikki ei mene niin kuin kirjoitettu on. Seurakseen Horilan veistokset ovat saaneet Samuli Heimosen, Jenni Hiltusen, Eeva Peuran ja Elina Ruohosen kiehtovia maalauksia.

Seuraathan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja Keravan kaupungin ajankohtaisia korona-ajan ohjeita ja tulethan museoon vain terveenä. Keravan kaupunki suosittelee THL:n antaman suosituksen mukaisesti kasvomaskin käyttöä kaupungin palveluissa aina, kun lähikontakteja ei voida välttää.

Kuva: Sebastian Soidinsalo

 

  • Näyttelyt nyt

  • Tulevat näyttelyt