Näyttelyn päätöskonsertti ”Sen pituinen se”: Lotta Pettinen-Diaby

23.08.2020 12.00 - 12.30

Paikka
Taide- ja Museokeskus Sinkka

Olipa kerran -näyttelyn päätöskonsertti ”Sen pituinen se”: Lotta Pettinen-Diaby  su 23.8. klo 12. Ohjelmassa meditatiivista pianomusiikkia, jonka aikana voit kiertää näyttelyssä tai hiljentyä hetkeksi flyygelin äärelle. Museon pääsymaksu.

Lotta Pettinen-Diaby (MuM) valmistui Sibelius-Akatemiasta keväällä 2017. Hän esiintyy laulaja-lauluntekijänä sekä pianistina eri kokoonpanoissa. Sävelkuvien maalari -projektissa hän tekee sävellyksiä taidemuseoiden teoksista ja ohjaa työpajoja, joissa tutkitaan musiikin ja kuvataiteen yhteyttä. Lotta opettaa Keravan Opistolla sekä toimii yhteisömuusikkona pääkaupunkiseudulla.

Keravan taidemuseon historia on talkoiden historiaa ja talkoilemalla museoon hankittiin aikanaan myös flyygeli, joka on nyt muuttanut Aune Laaksosen Taidesäätiön kokoelman mukana takaisin Keravalle. Vuonna 1995 talkoolaiset tehtailivat museokahvilaan myyntiin yli 5000 leivonnaista, joiden myyntituotoilla valkoinen flyygeli ostettiin.”Pullaflyygeli” soi läpi Olipa kerran -kokoelmanäyttelyn Musiikkia museossa -konserttisarjassa.

HUOM. Konsertissa on istumapaikkoja rajallinen määrä turvavälien säilyttämiseksi, mutta musiikista voi nauttia myös näyttelysaleissa kierrellen.

Lotta Pettinen-Diaby
Instagram: musical.painter