Opastukset

Sinkan näyttelyihin voi tutustua opastetulla kierroksella. Opastus tarjoaa katsauksen näyttelyn pääteemoihin tai antaa mahdollisuuden syventyä johonkin yksittäiseen aiheeseen tai näkökulmaan. Oppaina toimivat Sinkan henkilökunnan lisäksi taiteilijat, asiantuntijat sekä yllättävät vierailijat.

Yleisöopastukset

Sinkassa järjestetään yleisölle avoimia opastuksia jokaisen näyttelyn yhteydessä. Yleisöopastukset ovat suomenkielisiä ja niille voi osallistua Sinkan pääsymaksulla. Yleisöopastuksia järjestetään noin kerran kuussa. Opastusten päivämäärät tiedotetaan erikseen.

Tilaa opastus – Saatte yhdessä enemmän

Tilaa ryhmällesi tai itsellesi opastus Sinkan näyttelyyn. Voit tilata yleisesittelyn tai esittää toiveita opastuksen painotuksista. Lisäksi tarjoamme näyttelykohtaisesti myös erityisopastuksia.

Hinnat:
Arkipäivisin (ti−pe, ma suljettu) aukioloaikoina 45 €
Arkipäivisin aukioloaikojen ulkopuolella 75 €
Viikonloppuisin aukioloaikoina 90 €

Yli 10 hengen ryhmille alennettu sisäänpääsymaksu 4€

Opastuskielet ovat suomi ja englanti. Opastuksen kesto on noin 45 minuuttia, ellei siitä ole erillistä mainintaa.

Tee varaus tai kysy lisää Sinkan infosta: 040 318 4300 / sinkka(a)kerava.fi

Näyttelyopastukset kouluille ja päiväkodeille

Järjestämme Keravan päiväkodeille, kouluille ja oppilaitoksille ikäryhmittäin suunniteltuja maksuttomia näyttelykierroksia. Ajan näyttelyvierailulle voi varata myös aukiolo-aikojemme ulkopuolelta aamupäivisin. Näyttelyvierailuun on varattu n. 45 min ja se rakentuu opastetusta kierroksesta (n. 20-30 min), jonka jälkeen ryhmällä on n. 15-25 min aikaa kierrellä näyttelyssä omien ohjaajiensa valvonnassa. Museolle saapuessa kannattaa varata jokunen minuutti aikaa riisumiseen, avaamme aamuisin ovet ryhmille aikaisintaan 15 min ennen varattua aikaa.

Taiderastit – Mobiilikierros

Taidemuseon kokoelmat levittyvät kaupunkitilaan julkisina veistoksina. Julkiseen taiteeseen voi tutustua Taiderastit-mobiilikierroksella. Sivustolla on myös ehdotettu reitti, jonka varrelta löytyvät Keravan keskustan julkiset taideteokset. Teoksiin voi tutustua myös Keravan taidemuseon ystävät ry:n julkaiseman paperisen Keravan taiderastit -oppaan avulla. Julkaisu on myynnissä Sinkan museokaupassa (4€). Tutustu: taiderastit.kerava.fi

Valtatien varrella – Mobiilikierros

Keravan museon Valtatien varrella -mobiilikierros vie kulkemaan Keravan keskustaajaman halkaisevalle vanhalle Valtatielle Suomen itsenäistymisen ajan tienoilla 1917 ja 1920-luvulla sen jälkeen. Lue lisää: valtatienvarrella.kerava.fi

 

Kommentointi on suljettu.

  • Näyttelyt nyt

  • Tulevat näyttelyt