Opastukset

Sinkan näyttelyihin voi tutustua opastetulla kierroksella. Opastus tarjoaa katsauksen näyttelyn pääteemoihin tai antaa mahdollisuuden syventyä johonkin yksittäiseen aiheeseen tai näkökulmaan. Oppaina toimivat Sinkan henkilökunnan lisäksi taiteilijat, asiantuntijat sekä yllättävät vierailijat.

Yleisöopastukset

Sinkassa järjestetään yleisölle avoimia maksuttomia opastuksia jokaisen näyttelyn yhteydessä. Yleisöopastukset ovat suomenkielisiä ja niille voi osallistua Sinkan pääsymaksulla. Yleisöopastuksia järjestetään noin kerran kuussa, mm.  jokaisen näyttelyn ensimmäisenä sunnuntaina. Keskiviikko-opastusten päivämäärät tiedotetaan erikseen.

Tilaa opastus – Saatte yhdessä enemmän

Tilaa ryhmällesi tai itsellesi opastus Sinkan näyttelyyn. Voit tilata yleisesittelyn tai esittää toiveita opastuksen painotuksista. Lisäksi tarjoamme näyttelykohtaisesti myös erityisopastuksia.

Hinnat:
Arkipäivisin (ti−pe, ma suljettu) aukioloaikoina 45 €
Arkipäivisin aukioloaikojen ulkopuolella 75 €
Viikonloppuisin aukioloaikoina 90 €

Yli 10 hengen ryhmille alennettu sisäänpääsymaksu 4€

Opastuskielet ovat suomi ja englanti. Opastuksen kesto on noin 45 minuuttia, ellei siitä ole erillistä mainintaa.

Tee varaus tai kysy lisää Sinkan infosta: 040 318 4300 / sinkka(a)kerava.fi

Näyttelyopastukset kouluille ja päiväkodeille

Järjestämme Keravan päiväkodeille, kouluille ja oppilaitoksille ikäryhmittäin suunniteltuja maksuttomia näyttelykierroksia. Ajan näyttelyvierailulle voi varata myös aukiolo-aikojemme ulkopuolelta aamupäivisin. Näyttelyvierailuun on varattu n. 45 min ja se rakentuu opastetusta kierroksesta (n. 20-30 min), jonka jälkeen ryhmällä on n. 15-25 min aikaa kierrellä näyttelyssä omien ohjaajiensa valvonnassa. Museolle saapuessa kannattaa varata jokunen minuutti aikaa riisumiseen, avaamme aamuisin ovet ryhmille aikaisintaan 15 min ennen varattua aikaa.

Veistoskierros

Järjestämme tilauksesta opastuskieroksia myös kaupungin julkisiin veistoksiin. Kierros kestää noin tunnin. Kierroksella tutustumme keskustan tuntumassa oleviin veistoksiin. Liikkuminen veistokselta toiselle tapahtuu kävellen.

Valtatien varrella – Mobiilikierros

Keravan museon Valtatien varrella -mobiilikierros vie kulkemaan Keravan keskustaajaman halkaisevalle vanhalle Valtatielle Suomen itsenäistymisen ajan tienoilla 1917 ja 1920-luvulla sen jälkeen. Lue lisää: Valtatien varrella -mobiilikierros

Kommentointi on suljettu.

  • Näyttelyt nyt

  • Tulevat näyttelyt