Opastukset

Sinkan näyttelyihin voi tutustua opastetulla kierroksella. Opastus tarjoaa katsauksen näyttelyn pääteemoihin tai antaa mahdollisuuden syventyä johonkin yksittäiseen aiheeseen tai näkökulmaan. Oppaina toimivat Sinkan henkilökunnan lisäksi taiteilijat, asiantuntijat sekä yllättävät vierailijat.

Yleisöopastukset

Sinkassa järjestetään yleisölle avoimia maksuttomia opastuksia jokaisen näyttelyn yhteydessä. Yleisöopastukset ovat suomenkielisiä ja niille voi osallistua Sinkan pääsymaksulla. Yleisöopastuksia järjestetään noin kerran kuussa, mm.  jokaisen näyttelyn ensimmäisenä sunnuntaina. Keskiviikko-opastusten päivämäärät tiedotetaan erikseen.

Tilaa opastus – Saatte yhdessä enemmän

Tilaa ryhmällesi tai itsellesi opastus Sinkan näyttelyyn. Voit tilata yleisesittelyn tai esittää toiveita opastuksen painotuksista. Lisäksi tarjoamme näyttelykohtaisesti myös erityisopastuksia.

Hinnat:
Arkipäivisin (ti−pe, ma suljettu) klo 11−15.45 35 €
Iltaisin ja viikonloppuisin 60 €
Opastukset ovat maksuttomia Keravan kouluille, päiväkodeille ja oppilaitoksille.

Opastuskielet ovat suomi ja englanti. Opastuksen kesto on noin 45 minuuttia, ellei siitä ole erillistä mainintaa.

Tee varaus tai kysy lisää Sinkan infosta: 040 318 4300 / sinkka(a)kerava.fi

 

Veistoskierros

Järjestämme tilauksesta opastuskieroksia myös kaupungin julkisiin veistoksiin. Kierros kestää noin tunnin. Kierroksella tutustumme keskustan tuntumassa oleviin veistoksiin. Liikkuminen veistokselta toiselle tapahtuu kävellen.

Kommentointi on suljettu.

  • Näyttelyt nyt

  • Tulevat näyttelyt