Sinkan heinäkuun perhetiistai

05.07.2022 12.00 - 16.00

Paikka
Taide- ja Museokeskus Sinkka

Tervetuloa koko perheen voimin musiikin maailmaan ja retrotunnelmiin Sinkan heinäkuun perhetiistaissa 5.7. & 19.7. klo 12–16!

Keravan Kraffiti -näyttely kutsuu 1970-1990-luvuille, jolloin musiikin soittaminen, discossa tanssiminen ja yhtyeiden fanittaminen kokosi keravalaisnuoret yhteen. Perhepäivässä menneen ajan tunnelmiin pääsee sukeltamaan lasten opastuskierroksilla, retropajassa, rintanappikoneen äärellä ja omatoimisella aikamatkalla näyttelysalissa.

OHJELMA

Retropaja ja rintanappikone
avoinna koko päivän

Retropajassa pääsee kokeilemaan itse kuinka kasettisoitin toimii ja View-Masterin kiekko pyörähtää, ratkeaako rubikin kuutio ja löytyykö retroaurinkolaseista omaan kesätyyliin täydennystä. Lastenhuoneen hyllystä löytyy leluja ja kirjoja menneiltä vuosikymmeniltä. Lisäksi pöydän ääreen voi istahtaa värittämään oman kruisailuauton ja leikkaamaan paperinukkeja. Oman paidan tai repun koristeeksi pääsee lisäksi askartelemaan retrotunnelmissa rintanapin.

Lasten opastukset
klo 12.30 & 14.30

Lasten opastuksilla kuljetaan musiikin johdattamina keravalaisnuorten jalanjäljissä. Millaista musiikkia soitti Teddy and The Tigers ja kuinka fiftari-innostuksen aikaan pukeuduttiin? Miltä kuulostaa Stone-yhtyeen kitarointi? Mikä tyyppi on DJ ja mitä discossa tehdään? Lasten opastukset kestävät n. 30 minuuttia.

Omatoiminen aikamatka
seikkailtavissa klo 12–16

Nappaa mukaan vihjepaperi ja tutustu näyttelyyn oman porukan kesken Katja- ja Jani-paperinukkejen johdattamana.

Pääsyliput ja aukioloajat:
Lapsille, alle 18-vuotiaille ja työttömille vapaa pääsy. Muut museovieraat 8€ / 5€ / Museokortti.

Sinkka on perhetiistaisin avoinna klo 11–18. Ohjelmistomuutokset mahdollisia.

 

  • Näyttelyt nyt

  • Tulevat näyttelyt