Tapahtumat ja luennot

Näyttelyiden keskellä Sinkassa voi nauttia elämyksellisistä tapahtumista, taiteiden välisistä kohtaamisista, syventää tietojaan asiantuntijoiden luennoilla tai saada oppia vaikka työnäytöksistä. Tapahtumia ja luentoja järjestetään ympäri vuoden kaiken ikäisille kävijöille.

Sinkan lasten suunnuntai on tapahtuma, jolloin koko museo vallataan lapsellisen hauskaa museopäivää varten. Sinkan lasten suununtait soveltuvat kaikenikäisille. Tarjolla on näyttelyn teemaan pohjautuvaa ohjelmaa ja elämyksiä yhteiseen ajanviettoon. Sinkan lasten sunnuntai järjestetään kahdesti vuodessa.

Keravan päivää juhlitaan Sinkassa kesäkuun puolessa välissä. Sinkassa on Keravan päivänä avoimet ovet ja tapahtumaa kaikenikäisille näyttelykävijöille.

Heikkilän joulu nostattaa joulumieltä ja joulunodotusta perinteisissä merkeissä. Heikkilän joulutapahtumat järjestetään perinteisesti kolmena joulua edeltävänä adventtisunnuntaina. Mukana on mm. yhteislaulua vanhanajan henkeen. Joulutapahtumaa vietetään Heikkilän kotiseutumuseolla osoitteessa Museopolku 1.

 

Tulevat tapahtumat ja luennot

Sinkan ilmaissunnuntai
04.10.2020

Syysloman perhepäivät 13.–15.10.
13.10.2020 - 15.10.2020

Taiteeni tarina - Samuli Heimonen & Elina Ruohonen
11.11.2020

 

Kommentointi on suljettu.