Tapahtumat ja luennot

Näyttelyiden keskellä Sinkassa voi nauttia elämyksellisistä tapahtumista, taiteiden välisistä kohtaamisista, syventää tietojaan asiantuntijoiden luennoilla tai saada oppia vaikka työnäytöksistä. Tapahtumia ja luentoja järjestetään ympäri vuoden kaiken ikäisille kävijöille.

Sinkan lasten suunnuntai on tapahtuma, jolloin koko museo vallataan lapsellisen hauskaa museopäivää varten. Sinkan lasten suununtait soveltuvat kaikenikäisille. Tarjolla on näyttelyn teemaan pohjautuvaa ohjelmaa ja elämyksiä yhteiseen ajanviettoon. Sinkan lasten sunnuntai järjestetään kahdesti vuodessa.

Keravan päivää juhlitaan Sinkassa kesäkuun puolessa välissä. Sinkassa on Keravan päivänä avoimet ovet ja tapahtumaa kaikenikäisille näyttelykävijöille.

Heikkilän joulu nostattaa joulumieltä ja joulunodotusta perinteisissä merkeissä. Heikkilän joulutapahtumat järjestetään perinteisesti kolmena joulua edeltävänä adventtisunnuntaina. Mukana on mm. yhteislaulua vanhanajan henkeen. Joulutapahtumaa vietetään Heikkilän kotiseutumuseolla osoitteessa Museopolku 1.

 

Tulevat tapahtumat ja luennot

Luento: Ilmari Vesterinen - Taivaanvalojen kätkeminen ja vapauttaminen
07.03.2018

Japanilais-suomalainen iltapäivä | Japanese-Finnish afternoon
10.03.2018

 

Kommentointi on suljettu.