Tapahtumat ja luennot

Näyttelyiden keskellä Sinkassa voi nauttia elämyksellisistä tapahtumista, taiteiden välisistä kohtaamisista, syventää tietojaan asiantuntijoiden luennoilla tai saada oppia vaikka työnäytöksistä. Tapahtumia ja luentoja järjestetään ympäri vuoden kaiken ikäisille kävijöille.

Tulevat tapahtumat ja luennot

Luento: Jani Tolin - Graffitin historia 70-luvulta nykypäivään
27.09.2017

Luento: Anssi Arte: Forms of Rocking – graffitin vakiintuneet kirjaintyylit
04.10.2017

Sinkan Lastensunnuntai
08.10.2017

Elokuva: Uudet Diktaattorit
18.10.2017

Sinkan lasten suunnuntai on tapahtuma, jolloin koko museo vallataan lapsellisen hauskaa museopäivää varten. Sinkan lasten suununtait soveltuvat kaikenikäisille. Tarjolla on näyttelyn teemaan pohjautuvaa ohjelmaa ja elämyksiä yhteiseen ajanviettoon. Sinkan lasten sunnuntai järjestetään kahdesti vuodessa.

Keravan päivää juhlitaan Sinkassa kesäkuun puolessa välissä. Sinkassa on Keravan päivänä avoimet ovet ja tapahtumaa kaikenikäisille näyttelykävijöille.

Heikkilän joulu nostattaa joulumieltä ja joulunodotusta perinteisissä merkeissä. Heikkilän joulutapahtumat järjestetään perinteisesti kolmena joulua edeltävänä adventtisunnuntaina. Mukana on mm. yhteislaulua vanhanajan henkeen. Joulutapahtumaa vietetään Heikkilän kotiseutumuseolla osoitteessa Museopolku 1.

Kommentointi on suljettu.

  • Näyttelyt nyt

  • Tulevat näyttelyt