Yleisöopastus PERUTTU

25.11.2020 17.30 - 18.15

Paikka
Taide- ja Museokeskus Sinkka

HUOM: Naisia, naamioita ja villiä luontoa -näyttelyn yleisöopastus ke 25.11. klo 17.30 on peruttu Uudenmaan koronavirusepidemiatilanteen vuoksi.

Naisia, naamioita ja villiä luontoa -näyttelyn yleisöopastus ke 25.11. klo 17.30 alkaen. Kierrokselle voi osallistua Sinkan pääsymaksulla.

Kerttu Horilan hauskat ja koskettavat keramiikkahahmot ovat vallanneet Sinkan. Osittain retrospektiivisen näyttelyn teokset vievät katsojat eläinten maailmaan, naisten naamiohuveihin ja satuihin, joissa kaikki ei mene niin kuin kirjoitettu on. Seurakseen Horilan veistokset ovat saaneet Samuli Heimosen, Jenni Hiltusen, Eeva Peuran ja Elina Ruohosen kiehtovia maalauksia.

Lisätietoja näyttelystä: Naisia, naamioita ja villiä luontoa

Tilaisuuteen voi osallistua museon pääsymaksulla. Seuraathan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja Keravan kaupungin ajankohtaisia korona-ajan ohjeita ja tulethan museoon vain terveenä. Keravan kaupunki suosittelee THL:n antaman suosituksen mukaisesti kasvomaskin käyttöä kaupungin palveluissa aina, kun lähikontakteja ei voida välttää.

Näyttelyn seuraavat yleisöopastukset:
Ti 8.12. klo 11.30
Ke 16.12. klo 17.30

Näyttelykuvassa Jenni Hiltusen maalaus Monumental Woman (2017) ja Kerttu Horilan keramiikkaveistos Salaisuus (2014, Turun kaupungin taidekokoelma, Turun museokeskus). Kuva Pekka Elomaa.
  • Näyttelyt nyt

  • Tulevat näyttelyt