Yleisöopastus PERUTTU

08.12.2020 11.30 - 12.15

Paikka
Taide- ja Museokeskus Sinkka

HUOM: Naisia, naamioita ja villiä luontoa -näyttelyn yleisöopastus ke 25.11. klo 17.30 on peruttu Uudenmaan koronavirusepidemiatilanteen vuoksi.

Naisia, naamioita ja villiä luontoa -näyttelyn yleisöopastus ti 8.12. klo 11.30 alkaen. Kierrokselle voi osallistua Sinkan pääsymaksulla.

Kerttu Horilan hauskat ja koskettavat keramiikkahahmot ovat vallanneet Sinkan. Osittain retrospektiivisen näyttelyn teokset vievät katsojat eläinten maailmaan, naisten naamiohuveihin ja satuihin, joissa kaikki ei mene niin kuin kirjoitettu on. Seurakseen Horilan veistokset ovat saaneet Samuli Heimosen, Jenni Hiltusen, Eeva Peuran ja Elina Ruohosen kiehtovia maalauksia.

Lisätietoja näyttelystä: Naisia, naamioita ja villiä luontoa

Seuraathan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja Keravan kaupungin ajankohtaisia korona-ajan ohjeita ja tulethan museoon vain terveenä. Keravan kaupunki suosittelee THL:n antaman suosituksen mukaisesti kasvomaskin käyttöä kaupungin palveluissa aina, kun lähikontakteja ei voida välttää.

Näyttelyn viimeinen yleisöopastus:
Ke 16.12. klo 17.30

Näyttelykuvassa Samuli Heimosen maalaukset Helka (2017, yksityiskokoelma) & E Pluribus Unum (2018, yksityiskokoelma) ja Kerttu Horilan keramiikkaveistos Kolme jänistä (2018). Kuva Pekka Elomaa.
  • Näyttelyt nyt

  • Tulevat näyttelyt