Yleisöopastus Olipa kerran -näyttelyyn

05.08.2020 14.00 - 14.30

Paikka
Taide- ja Museokeskus Sinkka

Aune Laaksosen Taidesäätiön kokoelmaa esittelevän Olipa kerran -näyttelyn viimeinen yleisöopastus järjestetään keskiviikkoina 5.8. klo 14. Hieman lyhennetty opastus kestää noin 30 minuuttia ja sille voi osallistua Sinkan pääsylipun hinnalla.

Opastuksen osallistujamäärä on rajattu ja paikan voi halutessaan varmistaa ilmoittautumalla etukäteen osoitteeseen sinkka@kerava.fi.

Näyttelyyn voi tutustua myös video-opastuksilla. Keväällä kuvatut video-opastukset pyörivät kesällä Sinkan yläkerran työpajatilassa aina kun tila on vapaana. Video-opastukset voi katsoa myös Vimeossa: vimeo.com/sinkka

Keravalle 2018 lahjoitettuun Aune Laaksosen Taidesäätiön kokoelmaan kuuluu yli kaksituhatta taideteosta Suomen johtavilta taiteilijoilta. Kokoelmaa lähestytään näyttelyssä teoksiin liityvien tarinoiden kautta. Miten teokset ovat syntyneet, mitä muistoja niihin liittyy ja kuinka ne ovat päätyneet kokoelmaan. Näyttelyssä nähdään teoksia mm. Outi Heiskaselta, Kuutti Lavoselta, Antti Ojalalta, Pekka Pitkäseltä ja Kirsti Rantaselta.

Lisätietoja näyttelystä: Olipa kerran – Aune Laaksosen Taidesäätiön kokoelma

Kuvassa Nina Ternon pronssiveistos Viimeiset muusat III (1984) ja Leena Luostarisen öljymaalaus Silvery mood (1994), kuva Pekka Elomaa.
  • Näyttelyt nyt

  • Tulevat näyttelyt