YungFest / Sinkka

18.06.2022 11.00 - 17.00

Paikka
Taide- ja Museokeskus Sinkka

Kaikille avoin nuorten tapahtuma valtaa Keravan keskustan lauantaina 18.6.2022. Sinkassa on vapaa sisäänpääsy Keravan Kraffiti -näyttelyyn. Museo on avoinna klo 11–17.

Lisäksi klo 14
Nuoruuteni Sherwoodissa: AP Niemi
Muusikko AP niemi muistelee nuoruuttaan Keravalla ja kertoo kokemuksistaan Teddy & The Tigers -yhtyeen basistina.

Kesänäyttelymme Keravan Kraffiti tuo takaisin erityisesti 1970- ja 1980-lukujen nuoruuden. Näyttely esittelee Teddy & The Tigersin ja rokkarikulttuurin kulta-aikaa, mutta kertoo myös miltä aika näytti niiden nuorten silmin, jotka tanssivat diskoissa tai viettivät aikaansa urheilukentillä. Näyttelyssä ja yläkerran retropajassa lähimenneisyyteen voi sukeltaa vielä syvemmälle kokeilemalla itse miten mm. kasettisoitin toimii, ratkeaako rubikin kuutio tai luonnistuuko diskotanssiliikkeet, pingis ja flipperinpeluu. Flipperit toimivat kolikoilla, joten jokunen lantti kannattaa varata mukaan!

Alkuperäisestä ohjelmasta poiketen Päiväkirjaklubi siirtyy Sinkan osalta elokuulle, mutta päiväkirjaklubia pääsee seuraamaan myös 18.6. YungFestin päälavalla Aurinkomäellä klo 15.30. Lisätietoja kaupungin tapahtumakalenterissa: Päiväkirjaklubi Yungfestin lavalla

YungFest-kaupunkitapahtuman koko ohjelmisto löytyy Keravan tapahtumakalenterista, pääesiintyjänä Yeboyah: YungFest

YungFestin järjestää Keravan kaupunki, Vapaa-ajan ja hyvinvoinnin toimiala (kirjastopalvelut, museopalvelut, nuorisopalvelut, liikuntapalvelu, opistopalvelut, kulttuuripalvelut).

Ohjelmistomuutokset mahdollisia.

Kuvassa AP Niemi basson varressa Teddy & The Tigersin keikalla 1978. Kuva Poko Rekordsin arkisto (rajattu).

 

  • Näyttelyt nyt

  • Tulevat näyttelyt