luento

Opastukset ja tapahtumat

Opastukset

Sinkan näyttelyihin ja Heikkilän kotiseutumuseoon voi tutustua opastetulla kierroksella. Opastus tarjoaa katsauksen pääteemoihin tai antaa mahdollisuuden syventyä johonkin yksittäiseen aiheeseen tai näkökulmaan. Oppaina toimivat Sinkan henkilökunnan lisäksi taiteilijat, asiantuntijat sekä yllättävät vierailijat.

» Lue lisää opastuksista

Työpajat

Sinkan työpajoissa syvennytään näyttelyiden teemoihin tai muuten ajankohtaisiin aiheisiin tekemisen, katsomisen ja keskustelun kautta. Pajoissa työskennellään eri materiaaleilla ja tekniikoilla sekä avataan eri tapoja hahmottaa ympäristöä ja työstää ideoita. Työpajoissa on aikaa ja tilaa kokeilla sekä kokea asioita yhdessä.

» Lue lisää työpajoista

Tapahtumat ja luennot

Näyttelyiden keskellä Sinkassa voi nauttia elämyksellisistä tapahtumista, taiteiden välisistä kohtaamisista, syventää tietojaan asiantuntijoiden luennoilla tai saada oppia vaikka työnäytöksistä. Tapahtumia ja luentoja järjestetään ympäri vuoden kaiken ikäisille kävijöille.

» Lue lisää tapahtumista ja luennoista

Yhteisötaide ja projektit

Sinkan toimijat hakevat aktiivisesti sekä yhteistyökumppaneita että rahoitusta erilaisiin yleisöä osallistaviin projekteihin ja hankkeisiin. Yksi keskeisistä toimintatavoistamme on luoda yhteyksiä taiteilijoiden ja erilaisten yhteisöjen ja yleisöjen välille. Yhteisötaiteen avulla pyritään saamaan näkyvyyttä erilaisille ryhmille ja heitä kiinnostaville tai muuten ajankohtaisille asioille.

» Lue lisää yhteistötaiteesta ja projekteista

Opasvaraukset: sinkka@kerava.fi tai tiedustelut Sinkan info 040 318 4300.
Lisätietoja museoiden projekteista ja yhteisötaiteesta:
Museolehtori Kirsi Nuppola 040 318 3436 / kirsi.nuppola(a)kerava.fi

Ajankohta Tapahtuma
02.04.2023
11.00 - 17.00
Huhtikuun ilmaissunnuntai
Taide- ja Museokeskus Sinkka, Kerava
05.04.2023
17.30 - 18.30
Sisustusarkkitehdin muoto -luentosarja
Taide- ja museokeskus Sinkka, luentosali/työpajatila, Kerava
12.04.2023
17.30 - 18.15
Yleisöopastus
Taide- ja Museokeskus Sinkka, Kerava

Kommentointi on suljettu.