MadC, Fragments 15072017 ja Fragments of a free soul, 2017, spraymaali kankaalle. Kuva Marco Prosch.

Medialle

Median edustajat ovat tervetulleita tutustumaan Sinkkaan ja Heikkilän kotiseutumuseoon.

Sinkkaan on ilmainen sisäänpääsy pressikortilla ja kotiseutumuseon sisäänpääsy on ilmainen kaikille. Voit tarvittaessa sopia myös vierailusta aukioloaikojen ulkopuolella juttukeikkaa tai kuvausta varten.

Kerro meille, jos tarvitset salasanan mediapankkiin, lisää kuvia tai muuta materiaalia, haluat sopia haastattelusta tai liittyä Sinkan mediatiedotteiden postituslistalle. Kuulemme myös mielellämme tehdyistä jutuista.

Tiedotteet

Kuvapankki

Voit ladata kuvia kuvapankistamme. Ota yhteyttä, jos tarvitset salasanan.

Kuvien käyttö on sallittu ainoastaan Sinkan toimintaa, kutakin näyttelyä, tapahtumaa tai Heikkilän kotiseutumuseota koskevan toimituksellisen aineiston yhteydessä. Kuvien muu käyttö ja edelleen levittäminen on kielletty. Muistathan mainita taiteilijan tai muotoilijan, valokuvaajan tai tekijänoikeuden haltijan sekä muut pyydetyt tiedot kuvia julkaistessa. Teoskuvia ei saa rajata eikä niiden päälle saa sijoittaa tekstiä. Tarkemmat tiedot löydät kuvapankista ja vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin.

Kokoelmakuvat

Lue lisää Sinkan kokoelmakuvien käytössä muuhun kuin journalistiseen käyttöön: Kokoelmapalvelut.

Perustietoa Sinkasta

  • Keravan museopalvelut ylläpitävät Taide- ja museokeskus Sinkkaa ja Heikkilän kotiseutumuseota.
  • Sinkan vaihtuvissa näyttelyissä esitellään ajankohtaista taidetta, muotoilun historiaa ja keravalaista menneisyyttä.
  • Näyttelyiden lisäksi Sinkka tarjoilee monipuolisia kulttuuritapahtumia, opastettuja kierroksia ja ohjelmaa lapsiperheille. Sinkassa voi myös nauttia pienen kahvion ja museokaupan tarjonnasta.
  • Sinkka on avoinna ympäri vuoden ja museo on helposti saavutettavissa julkisella liikenteellä.
  • Sinkassa vierailee vuosittain noin 23 000 kävijää.
  • Heikkilän kotiseutumuseo on avoinna kesäisin ja tapahtumien yhteydessä. Kotiseutumuseoon on ilmainen sisäänpääsy. Kotiseutumuseo kertoo elämästä talonpoikaistalossa Keravalla 1800-luvun puolivälistä 1930-luvun alkuvuosiin.
  • Keravan museopalvelut esittelee, tutkii ja tallentaa paikallista historiaa ja kiinnostavia nykytaiteen ilmiöitä. Näyttelyt, tapahtumat ja tietopalvelut tarjoavat elämyksiä, tukevat osallisuutta ja lisäävät ymmärrystä kulttuurista, historiasta ja ympäristöstä.
  • Museopalvelut ovat osa Keravan kaupungin Vapaa-ajan ja hyvinvoinnin toimialaa.

Sinkka sosiaalisessa mediassa