Heikkilän kotiseutumuseo

Keravan päivä

14.06.2020 Koko päivä

Keravan päivää vietetään tänä vuonna sunnuntaina 14.6. Sinkka on avoinna klo 11-17 ja Heikkilän kotiseutumuseo klo 10-15. Molempiin museoihin on Keravan päivänä ilmainen sisäänpääsy. Kotiseutumuseon asiakasmäärä sisätiloissa on rajattu viiteen henkilöön. Ohjeita turvalliseen museovierailuun: Tervetuloa turvallisesti museoon

Keravan päivän ohjelma on siirretty tänä vuonna verkkoon. Voit tutustua koko ohjelmaan osoitteessa www.kerava.fi.

VIDEO-OPASTUS HEIKKILÄN KOTISEUTUMUSEOON
Video-opastuksella tutustutaan Heikkilän kotiseutumuseon pihapiiriin ja kurkistetaan sisälle 1700-luvun lopulla rakennettuun päärakennukseen. Oppaana Verna Kirsi.

Opastuksen löydät Keravan kaupungin Youtube-kanavalta: Keravan kaupunki Official – YouTube
Opastus on katsottavissa myös Keravan päivän jälkeen.

Heikkilän kotiseutumuseo, Museopolku 1

MUSIIKKIA MUSEOSTA: Klassikoita ja lasten lauluja
Sopraano Margit Tuokko, laulu ja pianisti Sanni Antikainen, flyygeli
Kesäisiä säveliä koko perheelle, säveltäjinä mm. Jean Sibelius, Eero Sipilä, Heino Kaski ja Oskar Merikanto Kesto n. 30 min. Ensiesitys, nauhoitettu Sinkassa 10.6.

Konsertin voi katsoa Keravan kaupungin Youtube kanavalta: Keravan kaupunki Official – YouTube
Konsertti on katsottavissa myös Keravan päivän jälkeen.

Margit Tuokko, kuva Ville Paul Paasimaa.

Margit Tuokko, kuva Ville Paul Paasimaa.

MARGIT TUOKKO

Lyyris-dramaattinen sopraano, Margit Tuokko (Musiikkipedagogi YAMK) on monipuolinen oopperalaulaja, joka valmistui musiikin maisteriksi (Master of Music and Arts) Metropolia Ammattikorkeakoulusta kesällä 2016. Klassisen laulun A- eli diplomitutkinnon hän suoritti erinomaisin arvosanoin keväällä 2011. Ensikonserttinsa Margit Tuokko piti Kansallisoopperan lämpiössä keväällä 2012 Metropolian Kisällit – konserttisarjassa. Tuokko on esiintynyt oopperasolistina mm. Kirkkonummen Oopperayhdistyksen esittämissä Annukka Aholan säveltämissä oopperoissa Maailman Valo (ke 2010) sekä Joulun Tähti (ke 2014).

Lisätietoja: www.margittuokko.com

 

 

Sanni Antikainen

Sanni Antikainen

SANNI ANTIKAINEN

Sanni Antikainen on kosketinsoitinten moniottelija ja lied-musiikin suuri ystävä. Hän soittaa pianoa ja cembaloa, silloin tällöin historiallisia fortepianoja ja tarpeen vaatiessa löytää itsensä joskus myös urkujen takaa. Sanni esiintyy monipuolisesti kamari-, orkesteri- ja soolomuusikkona, ja viime vuosina häntä on voinut kuulla mm. BarokkiKuopio-, Ankkabarock- Key Discoveries- ja SibaFest-festivaaleilla. Soittamisen lisäksi Sanni opettaa pianon ja cembalon soittoa sekä lied-musiikkia Keskisen Uudenmaan musiikkiopistossa Järvenpäässä ja Tuusulassa.

 

 

  • Näyttelyt nyt

  • Tulevat näyttelyt