Haemme talous- ja asiakaspalveluvastaavaa

Kiinnostavatko talous- ja asiakaspalvelutehtävät inspiroivassa museoympäristössä? Tule meille Sinkkaan. Olemme Keravan kaupungin ylläpitämä, energinen ja ennakkoluuloton näyttelypaikka, jossa nykytaide saa rinnalleen paikalliseen historiaan ja taideteolliseen menneisyyteen painottuvat tarinat.

Haemme osaavaan joukkoomme
TALOUS- JA ASIAKASPALVELUVASTAAVAA
15.1.2024 tai sopimuksen mukaan alkavaan vakituiseen työsuhteeseen

Tätä tulet meille tekemään

Asiakaspalvelun ja kassatyöskentelyn lisäksi toimenkuvaan kuuluvat kahvilan ja museokaupan hoitaminen, tilapäisen henkilöstön perehdyttäminen ja infon työvuorolistojen laadinta. Vapaa-ajan ja hyvinvoinnin toimialan tukitiimin jäsenenä tehtäviisi kuuluvat myös museon talous- ja hallintotehtävät, kuten laskujen käsittely ja asiakirjojen valmistelu. Lisäksi osallistut näyttelyiden ja tapahtumien järjestämiseen ja tiedottamiseen yhdessä muun henkilökunnan kanssa.

Tarjoamme sinulle

Teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Yhteisöllisyys ja innostunut tekemisen meininki ovat toimintamme kantavia voimia. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, jonka puitteissa annat kasvot museon asiakaspalvelulle. Talous- ja hallintoasioissa sinulla on apunasi Vapaa-ajan ja hyvinvoinnin toimialan osaava tukitiimi.

Näin onnistut tehtävässä

Sinulla on aktiivinen ja itsenäinen työote sekä jo kertynyttä kokemusta asiakaspalvelusta, taloushallinto-osaamista ja organisointikykyä sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Olet reipas, luotettava ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava persoona. Arvostamme markkinointi- ja viestintäosaamista, kassatyökokemusta, näkemystä museokaupan ja kahvilan kehittämisestä sekä positiivista, itsenäistä ja joustavaa työotetta.

Kiinnostuitko?

Hae joukkoomme Kuntarekryn kautta osoitteessa: www.kuntarekry.fi.
Työavain KERAVA-04-1-23

Hakuaika päättyy su 10.12.2023 klo 20:00.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Viikkotyöaika on 36,25 h, johon sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa:
Arja Elovirta, museopalvelujohtaja, 040 318 3434 to 30.11. ja pe 1.12. klo 9–12.