Tulossa neulejoogaa

Aloita päiväsi rauhallisesti joogan ja neulomisen parissa!

Joogaamme ja neulomme Sinkassa kolmena keskiviikkoaamuna: 27.3., 10.4. ja 24.4. klo 10–12. Voit ilmoittautua mille tahansa kerralle tai vaikka kaikille kolmelle.

Neulejooga® on lempeää yinjoogaa, jossa keskitytään avaamaan yläkehon kireyksiä ja päästetään irti stressistä. Joogaamme Sinkan näyttelysalissa puolet ajasta ja sitten keskitymme neulomaan. Tarjolla myös pientä purtavaa. Museo avautuu klo 12, jolloin voit halutessasi tutustua Sinkan Juhlariksalla halki elämän -näyttelyyn.

Neulominen ja jooga ovat molemmat ikivanhoja menetelmiä, jotka saattavat tekijänsä hyväksyvän tietoisen läsnäolon tilaan. Neulejooga tarjoaa matkan laskeutua omaan rauhaan ja paikkaan, missä on mahdollista hidastaa, päästää irti stressistä ja latautua. Yhteisen harjoituksen, läsnäolon ja energian jakamisessa on ihmeellistä taikaa.

Tapahtumien vetäjänä toimii Sari Kronholm, joogaopettaja ja intohimoinen neuloja. Neulejoogaan osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta tai neulomisesta.

Tule mukaan!

Osallistumismaksu on 24 € / kerta ja se sisältää pääsyn museon näyttelyihin.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään tapahtumaa edeltävän viikon torstaina (to 21.3. / to 4.4. / to 18.4.). Osallistujia tarvitaan vähintään 10, jotta tapahtumakerta toteutuu.

Ilmoittautumiset sähköpostitse: sinkka@kerava.fi

Jos sinulla on joogamatto, tuo se mielellään mukanasi. Tuo myös neuletyö tai muu käsityö, joka sinulla on työn alla. Vetäjällä on varalla myös muutama joogamatto sekä jonkin verran lankaa ja puikkoja.

Muutokset mahdollisia.