Sinkan kokoelmat vain klikkauksen päässä Finnassa

Sinkan digitaalisia kokoelmia on monipuolisesti esillä Kansalliskirjaston ylläpitämässä Finna-hakupalvelussa.

Finna-palvelusta löytyy muun muassa kuvia Sariolan tivolista, Keravan puusepäntehtaan ja Ornon valaisintehtaan työpäivistä sekä keravalaisten arjesta läpi vuosikymmenten. Kokoelmiemme helmet ovat helposti löydettävissä valmiiksi rakennettujen teemanostojen kautta. Myös historiallisiin valokuviin Keravan eri kaupunginosista pääsee tutustumaan suoraan etusivun linkkejä seuraamalla.

Muista myös teemasivustomme!

Keravan Kraffiti

Tutustu 1970–1990-lukujen nuorisokulttuurin omaan Finna-sivustoon! Keravan Kraffiti -sivusto johdattaa Sinkan kokoelmien kautta aikaan, jolloin Kerava oli nuorisokulttuurin ykkösmesta.

Tuoleja ja tiloja

Tuoleja ja tiloja -hakupalvelu Finnassa kokoaa yhteen huonekalumuotoilun ja sisustusarkkitehtuurin aarteita. Sinkan kokoelmista on tarjolla Keravan Puusepäntehtaan ja Stockmannin piirustuskonttorin aineistoa. Sivusto on toteutettu yhteistyössä Designmuseon ja Lahden museoiden kanssa.

Finna-hakupalvelu

Finna on koti Suomen kulttuuri- ja tiedeaineistoille. Finna.fi kokoaa satojen museoiden, kirjastojen ja arkistojen aineistot yhteen osoitteeseen, jossa niiden äärelle pääsee helposti ja nopeasti. Lisäksi Finna kehittää yhdessä asiakasorganisaatioidensa kanssa ilmaista alustaa, jolla eri toimijat voivat luoda oman sähköisen hakupalvelun tai esimerkiksi verkkokirjaston.