Taide- ja museokeskus Sinkan uudet verkkosivut on julkaistu

Tervetuloa Sinkan uusille verkkosivuille!

Verkkosivu-uudistuksessa on kiinnitetty huomiota erityisesti helppokäyttöisyyteen, visuaalisuuteen, saavutettavuuteen sekä mobiilikäyttöön. Sivustouudistus on osa Keravan kaupungin kokonaisvaltaista viestinnän kehittämistä.

-Uusi sivusto on kokonaisuudeltaan selkeä ja visuaalisesti houkutteleva. Sivustolla pääsee tutustumaan Sinkan ja Heikkilän kotiseutumuseon näyttelyihin ja tapahtumiin sekä syventymään museon kokoelmiin. Sivustolta löytyvät helposti myös vierailuun liittyvät käytännön asiat, kuten reittiohjeet, lippujen hinnat ja aukiolotiedot, kertoo Taide- ja museokeskus Sinkan amanuenssi Helena Kinnunen.

-Alkuvuodesta 2023 uusitut Keravan verkkosivut ja Sinkan uudet sivut ovat samaa projektikokonaisuutta. Kuten kerava.fi, myös sinkka.fi on suunniteltu mobiilikäyttöä ajatellen, ja tärkeänä periaatteena on saavutettavuus, jolla tarkoitetaan ihmisten moninaisuuden huomioimista myös verkkopalveluiden osalta, jatkaa Keravan kaupungin viestintäasiantuntija Veera Törrönen.

-Olen tyytyväinen lopputulokseen ja uskon, että voimme uusien sivujen avulla palvella asiakkaitamme entistä paremmin, iloitsee Keravan kaupungin museopalvelujohtaja Arja Elovirta.

Verkkosivusto tarjoaa kattavasti sisältöjä suomeksi ja samalla laajennetaan englanninkielistä sisältöä. Englanninkieliset sisällöt täydentyvät kevään mittaan. Sivuston teknisen toteutuksen on tehnyt Geniem Oy ja visuaalisesta ilmeestä vastasi KMG Turku.

Kerro mielipiteesi uusista sivuista

Uusista sivuista kerätään palautetta, jotta saadaan tietoa siitä, mikä sivustolla jo toimii ja mitä meidän pitäisi vielä kehittää. Anna palautetta Webropol-lomakkeen kautta. Kysely on avoinna huhtikuun loppuun saakka.

Lisätietoja

  • Keravan kaupungin museopalvelujohtaja Arja Elovirta, arja.elovirta@kerava.fi, 040 318 3434
  • Keravan kaupungin viestintäasiantuntija, Veera Törrönen, veera.torronen@kerava.fi, 040 318 2312

Taide- ja museokeskus Sinkka on Keravan kaupungin museo, jonka toiminnasta vastaa Keravan museopalvelut.