Uutiset

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 17 tulosta

Maailmantähdet Sinkassa

Täysin uudenlainen XR-museo Tuusulanjärven seudun museoille

Taide- ja museokeskus Sinkan uudet verkkosivut on julkaistu

Tervetuloa Sinkan uusille verkkosivuille!

Kulttuuripolku vei Killan koulun kakkosluokkalaiset Taide- ja museokeskus Sinkkaan

Kulttuuripolku tuo taiteen ja kulttuurin osaksi keravalaisten päiväkotilasten ja peruskoululaisten arkea. Killan koulun kakkosluokkalaiset pääsivät maaliskuussa sukeltamaan muotoilun maailmaan Sinkassa.

Sinkan supervuosi on alkanut

Sinkan näyttelyissä nähdään muotoilua, taikaa ja supertähtiä.

Keravan Kraffiti - 1970–1990-lukujen nuorisokulttuurin oma Finna-sivusto

Musiikkia, muotia, kapinaa, harrastuksia ja nuoruuden voimaa. Keravan Kraffiti -sivusto johdattaa Sinkan kokoelmien kautta nuorisokulttuurin ykkösmestaan 1970-, 80- ja 90-luvuilla!

Yli 5000 huonekalu- ja sisustuspiirustusta, mainoskuvaa ja huonekalua julkaistu uudella Finna-sivulla “Tuoleja ja tiloja”

Uusi Tuoleja ja tiloja -hakupalvelu kokoaa yhteen huonekalumuotoilun ja sisustusarkkitehtuurin aineistoja eri museoiden kokoelmista Finnassa. Sivusto on toteutettu yhteistyössä Designmuseon, Keravan museopalvelujen ja Lahden museoiden kesken. Hakupalvelu helpottaa eri museoiden teemaan liittyvän aineiston löytymistä yh

Keravan julkisen taiteen kunnostukset jatkuvat

Keravan terveyskeskuksen edustalla sijaitsevan Kari Huhtamon Rohtovehkan (1978) suihkulähteessä solisee kesällä 2022 taas vesi pitkän kuivan kauden jälkeen!

Keravalle valmistuu uusi julkinen taideteos

Keravan Kanniston kiertoliittymään on valmistumassa Timo Ahon ympäristöteos, jonka ajatuksellinen aikajana ulottuu jääkauden muokkaamilta savikoilta keravalaisen tiiliteollisuuden aikaan ja horisontissa toiveikkaana viheriöivään tulevaisuuteen.

Junnon Ihmispuu kunnostettavana

Keravan julkisten ulkotaideteosten kunnostus jatkuu tänä vuonna.

Keravan uusi tapahtumakalenteri on julkaistu

Keravan kaupunki on ottanut käyttöön uuden tapahtumakalenterin, jonka tavoitteena on tehostaa markkinointia ja viestintää Keravan alueella järjestettävistä tapahtumista.

Elävät juuret -elämysopas

Uusi elämysopas Tuusulanjärven lähiseudun museoihin ja ravintoloihin.