Lapsia tutkimassa Kim Somervuoren teosta. Kuva Ida Nisonen

Kouluille ja päiväkodeille

Järjestämme päiväkodeille, kouluille ja oppilaitoksille ikäryhmittäin räätälöityjä näyttelyopastuksia ja työpajoja.

Lapsiryhmien opastukset kestävät puolisen tuntia, yhteensä näyttelyvierailuun on varattu noin 45 minuuttia. Työpajojen kesto vaihtelee näyttelyittäin.

Koulujen ja päiväkotien museovierailuja järjestetään myös museon aukioloaikojen ulkopuolella maanantaisin ja arkiaamuisin. Ryhmäkoko on enintään 28 lasta tai oppilasta sekä opettajat. Opastusten suositusikä on 4-vuotiaasta alkaen.

Keravan päiväkodeille ja kouluille vierailut ja opastukset ovat maksuttomia. Keravan ulkopuolisten koulu- ja päiväkotiryhmien opastus maksaa 25 euroa ryhmältä.

Tiedotamme keravalaisia opettajia päiväkodeille ja kouluille tarjolla olevista opastuksista ja työpajoista kaupungin postituslistojen kautta.

Lue uusin opetiedote:

Lue ennen museokäyntiä:

Keravan kulttuuripolku / Sinkkapolku

Taide- ja museokeskus Sinkka on mukana Keravan kulttuuripolulla tarjoamalla työpajoja tai ikäryhmien mukaisesti räätälöityjä teemaopastuksia 2.- ja 7.-luokkalaisille. Lisäksi Heikkilän kotiseutumuseon opastuksia tarjotaan syksyisin ensisijaisesti 4.-luokkalaisille.

Museovierailut vastaavat valtakunnallisen ja paikallisen opetussuunnitelman laaja-alaisen osaamisen tavoitteisiin ja toimivat koulun ulkopuolisena oppimisympäristönä.