Tilat, juhlat ja tarjoilut

Taide- ja museokeskus Sinkan tilat tarjoavat arvokkaat puitteet erilaisten kokousten, asiakastilaisuuksien, yhdistysiltojen, juhlien ja konserttien järjestämiseen.

Erityisesti Sinkan luentosali- ja työpajatila on helposti muunneltavissa monenlaisiin tilaisuuksiin. Näyttäviä tilaisuuksia varten voit vuokrata kaikki yleisötilamme kerralla omaan käyttöösi.

Voit myös yhdistää tilaisuuksiisi opastuksia, kahvituksia sekä näyttelykohtaisia työpajoja.

Luentosali ja työpajatila

Sinkan luentosali ja työpajatila soveltuu noin 50 hengen luentotilaisuuksiin. Lisäksi tilassa voi järjestää pienempiä juhlia, kahvituksia, kokouksia sekä työpajoja. Tilan varustukseen kuuluu datatykki ja tietokone.

Varaaminen

Tila- ja tarjoiluvaraus tulee tehdä viimeistään 3 arkipäivää ennen toivottua ajankohtaa. Varausta tehdessä tarvitsemme varaajan yhteystiedot sekä tiedon maksutavasta.

Peruutukset

Mikäli tilaisuus, tarjoilu tai opastus peruuntuu, tulee peruutus tehdä viimeistään 2 arkipäivää ennen sovittua ajankohtaa. Peruuttamatta jääneistä varauksista perimme täyden maksun.

Tarjoilut

Voit varata kauttamme myös tilaisuuden tarjoilun, jonka sisältö sovitaan varauksen yhteydessä. Tarjoilusta perimme etukäteen ilmoitetun henkilömäärän mukaisen maksun.

Opastukset

Voit tilata näyttelyn yleisesittelyn tai esittää toiveita opastuksen painotuksista ryhmän kiinnostuksen mukaan. Tarjoamme näyttelykohtaisesti myös erityisopastuksia. Opastuskielet ovat suomi ja englanti. Lyhyt opastus näyttelyyn kestää noin 25 minuuttia ja normaali opastus on 45 minuutin mittainen. Tutustu varattaviin opastuksiin.

Maksutavat

Tilavaraukset ja tarjoilut voi maksaa käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla Sinkan kassalla museon aukioloaikoina. Laskulla maksaminen on mahdollista y-tunnuksen tai henkilötunnuksen avulla. Laskutustiedot toimitetaan varauksen yhteydessä.

 • Arkisin klo 9–16

  • luentosali ja työpajatila 50 euroa tunnilta
  • luentosali ja työpajatila keravalaisille yhdistyksille 30 euroa tunnilta
  • luentosali ja työpajatila Keravan kaupungin sisäisiin tilaisuuksiin 30 euroa tunnilta
  • koko Sinkan vuokra 650 euroa seitsemältä tunnilta, lisätunnit sopimuksen mukaan
  • koko Sinkan vuokra Keravan kaupungin sisäisiin tilaisuuksiin 325 € seitsemältä tunnilta, lisätunnit sopimuksen mukaan

  Arkisin klo 16–21

  • luentosali ja työpajatila 80 euroa tunnilta

  Viikonloppuisin museon aukioloaikoina

  • luentosali ja työpajatila 110 euroa tunnilta, lisätunnit sopimuksen mukaan