Museopalvelujohtaja Arja Elovirta sai Keravan tähti -laatan

Keravan päivänä 16.6. julkistettiin perinteisesti Keravan tähti -tunnustuksen saaja. Vuonna 2024 tähtilaatan sai Keravan museopalvelujohtaja Arja Elovirta.

Aurinkomäen rinteeseen kiinnitettävän Keravan tähti -laatan saajan päätti tänä vuonna Purkutaidekollektiivin taiteellinen johtaja Jouni Väänänen.

Näin Väänänen perustelee valintaansa: ”Meillä on Keravalla pikkukaupungiksi poikkeuksellisen laadukas taidemuseo, jossa järjestetään vuodesta toiseen erittäin kiinnostavia näyttelyitä. Niiden joukkoon mahtuu myös rohkeita ja ennakkoluulottomia avauksia, jotka ovat mahdollisia lähinnä siksi että museota johtaa hyvin verkostoinut sekä ajassa ja taiteen ilmiöissä kiinni oleva henkilö – Arja Elovirta.

Arja täyttää mitä suurimmissa määrin Keravan tähden ansaitsijan kriteerit – hän on keravalaisen kulttuurielämän verrattain harvalukuisia todellisia soihdunkantajia, jonka tekemän työn johdosta kaupunkimme on näkynyt kansallisessa mediassa lukemattomia kertoja positiivisessa valossa”.

”On todella iso kunnia liittyä Keravan tähtien joukkoon. Koen, että tämä tähti on tunnustus koko Sinkan väelle, taiteilijoille, yhteistyökumppaneille, innokkaille vapaaehtoisille ja Keravalla jo ennen meitä tehdylle museotyölle. Kunnon roihuun kun tarvitaan enemmän kuin yksi puu,” päivänsankari summaa.

Sinkka onnittelee Arjaa!

Museopalvelujohtaja Arja Elovirta

Keravan tähti -laatan saajan päätti tänä vuonna Purkutaidekollektiivin taiteellinen johtaja Jouni Väänänen.