Uutiset

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 24 tulosta

Keravan Kraffiti - 1970–1990-lukujen nuorisokulttuurin oma Finna-sivusto

Musiikkia, muotia, kapinaa, harrastuksia ja nuoruuden voimaa. Keravan Kraffiti -sivusto johdattaa Sinkan kokoelmien kautta nuorisokulttuurin ykkösmestaan 1970-, 80- ja 90-luvuilla!

Yli 5000 huonekalu- ja sisustuspiirustusta, mainoskuvaa ja huonekalua julkaistu uudella Finna-sivulla “Tuoleja ja tiloja”

Uusi Tuoleja ja tiloja -hakupalvelu kokoaa yhteen huonekalumuotoilun ja sisustusarkkitehtuurin aineistoja eri museoiden kokoelmista Finnassa. Sivusto on toteutettu yhteistyössä Designmuseon, Keravan museopalvelujen ja Lahden museoiden kesken. Hakupalvelu helpottaa eri museoiden teemaan liittyvän aineiston löytymistä yh

Keravan julkisen taiteen kunnostukset jatkuvat

Keravan terveyskeskuksen edustalla sijaitsevan Kari Huhtamon Rohtovehkan (1978) suihkulähteessä solisee kesällä 2022 taas vesi pitkän kuivan kauden jälkeen!

Keravalle valmistuu uusi julkinen taideteos

Keravan Kanniston kiertoliittymään on valmistumassa Timo Ahon ympäristöteos, jonka ajatuksellinen aikajana ulottuu jääkauden muokkaamilta savikoilta keravalaisen tiiliteollisuuden aikaan ja horisontissa toiveikkaana viheriöivään tulevaisuuteen.

Junnon Ihmispuu kunnostettavana

Keravan julkisten ulkotaideteosten kunnostus jatkuu tänä vuonna.

Keravan uusi tapahtumakalenteri on julkaistu

Keravan kaupunki on ottanut käyttöön uuden tapahtumakalenterin, jonka tavoitteena on tehostaa markkinointia ja viestintää Keravan alueella järjestettävistä tapahtumista.

Elävät juuret -elämysopas

Uusi elämysopas Tuusulanjärven lähiseudun museoihin ja ravintoloihin.

Wiki loves monuments: Kivisilta maailmankartalle

Keravan suojeltuja ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaita rakennuksia on lisätty kuvauskohteiksi maailman suurimpaan valokuvauskilpailuun. Wiki Loves Monuments -kilpailu järjestetään eri puolilla maailmaa syyskuussa 1.-30.9.2021.

Flash mobit ja sininen suora ilahduttivat Keravalla

Keravan keskustassa nähtiin vappuaattona yllättävä ilmiö. Kaupunkilaiset pääsivät ihailemaan “Sininen planeetta edessäsi” flash mob -tanssiesityksiä, jotka käsittelivät ekologisia teemoja.

Taidetta Keravan terveyskeskukseen

Keravan terveyskeskus on saanut seinilleen kansainvälisesti tunnetuimman suomalaisen graffititaiteilija EGSin sekä vuoden nuorena kuvataiteilijanakin palkitun Ville Anderssonin teoksia.

Aistiseinä hoivakoti Vommaan

Keravalainen hoivakoti Vomma sai asukkaidensa iloksi ihanan aistiseinän.

Suosikkisävelmiä vanhusten korona-arkeen

Muistojen soittorasiat saapuivat Keravan palvelukoteihin.