Pienoisnäyttely: Keravan Taidemuseon ystävät – 10 vuotta taiteen asialla

Keravan Taidemuseon ystävät -yhdistys juhlistaa 10-vuotista taivaltaan valokuvanäyttelyllä Taide- ja museokeskus Sinkan pohjakerroksessa.

Yhdistyksen perustajajäsen Martti Karvonen on kuvannut yhdistyksen toimintaa monien vuosien ajan. Parina viime vuonna kuvaajana on toiminut Keijo Sahrman.

Keravan Taidemuseon ystävät ry perustettiin 4.4.2006. Se syntyi 19 taiteen ystävän toimesta, joista monet ovat edelleen yhdistyksen aktiivisia jäseniä. Yhdistyksen tarkoitus on tehdä tunnetuksi Keravan taidemuseota ja tukea museon toimintaa eri tavoin.

Taidemuseon ystävät järjestävät luento- ja keskustelutilaisuuksia, opastettuja käyntejä taidenäyttelyihin ja -museoihin, taiteilijoiden ateljeevierailuja, matkoja kotimaisiin ja ulkomaisiin kohteisiin sekä hankkivat mahdollisuuksien mukaan taideteoksia museon kokoelmiin. Vuoden 2015 lopussa yhdistyksessä oli 154 jäsentä.

Taideystävät yhdistää. Tule mukaan!

Näyttely on toteutettu yhteistyössä Vantaan ammattiopisto Varian kuvallisen ilmaisun valokuvausopiskelijoiden Pinja Lalla, Daniel Poliakov, Saara Nurmi, Janika Putkonen, Inka Flöjt, Milla Kaikkonen, Katariina Julkunen, Suvi Janger, Iina Lappi, Marjo Leino, Hilla-Mari Miettinen, Anna-Livia Miettinen ja Nga Tran kanssa, opettaja Kari Paajasen johdolla.

Lisätietoja: Keravan Taidemuseon ystävät